Se på kart

entreprenør sarpsborg 

treff 2114 bedrifter i dette området

Stubberudveien 81712 Grålum
logo

Vi tilbyr tjenester i betongindustrien for bedrifter i Norge og omegn, så vel som enkeltpersoner. Siden aktiviteten, har vi gjennomført flere prosjekter og interessante utfordringer. Gode relasjoner med kundene gjennom hyppige diskusjoner, grundig lesning av prosjektene, fleksibilitet og tilgjengelighet, gjør kundene fornøyde.

Vi er Caverion SarpsborgHos oss møter du fagfolk som er opptatt av å levere høyeste kvalitet, enten vi bygger nytt, rehabiliterer, utfører serviceoppdrag eller drifter tekniske installasjoner i bygg, industri og infrastruktur.Gjennom tjenestene og løsningene våre tilrettelegger vi for at folk trives og kan skape verdier i bærekraftige og smarte bygg. 

Lærer Larsens vei 81712 Grålum
logo

Velkommen til Begi’s Entreprenørtjenester, hvor vi tar hånd om alle dine bygningsmessige behov på en pålitelig, profesjonell og effektiv måte.

(3.67)

Langøyveien 1381679 Kråkerøy
logo

Bedriften finnes i Kråkerøy men tar imot kunder fra Sarpsborg.

Vi innehar sentral godkjenning, er godkjent bedrift for våtrom og er godkjent Mesterbedrift. Våre ansatte har bred erfaring innen nevnte emner, og vi er spesielt stolte av vårt høye fokus på kvalitet og service på arbeidene vi leverer. Vi har også gode samarbeidspartnere innen de fleste faggrupper, og vi utarbeider løsninger tilpasset kundens behov og ønsker. Vi har også sentral godkjenning for kontroll av våtrom i boliger, og kan utføre uavhengig kontroll av andre foretak.

Ingeniør og Murfirma Lars Aarum A/S er en naturlig samarbeidspartner innen alle typer byggeprosjekter.

Haftor Jonssons gate 11725 Sarpsborg
logo

Kort fortalt leverer vi alle typer varer og tjenester som det er forventet at enbyggmesterforretning skal kunne levere.I tillegg kan vi tilby prosjektering/tegning av tilbygg, ombygging, eneboliger,tomannsboliger, rekkehus og kjedehus.Vi påtar oss også en rekke mindre oppdrag som feks. legging av parkett,utskifting av vinduer, omlegging av tak med mer.

Greåkerveien 1701718 Greåker
logo

Når du velger et hus fra Nordbohus, velger du kvalitet. Nordbohus sitt byggesystem er teknisk godkjent av Sintef Byggforsk, det gir en økt trygghet for kundene. I tillegg til å sette opp hus fra Nordbohus, så utfører vi tilbygg og restaurering . I tillegg til dette, alle arbeider du kan forvente av en tømrer.

Lyveien 151809 Askim
logo

Bedriften finnes i Askim men tar imot kunder fra Sarpsborg.

Buer Bygg & Eiendom er en håndtverksbedrift med lang erfaring innen bygg og byggfag. Vi tilbyr : - Håndtverkstjenester - Mikrosement / Mikrosement arbeid - Bad , Kjøkken renovering - Gulv , vegger , tak fornying - Oppussing - Vaktmestertjenester - Prosjektering - Vedlikeholdsarbeid

Ringtunveien 21712 Grålum
logo

System 1 As leverer komplette innredningsløsninger til proffmarkedet. Våre produkter omfatter nødvendige vegg, himling og gulv systemer for innredning av næringsbygg, butikker, hoteller, skoler og offentlige bygg m.m Vi skreddersyr totalløsninger for våre kunder, basert på kundens behov, ønsker og økonomiske rammer. Vi leverer produkter fra en rekke kjente produsenter, som i kombinasjon fremstår som estetiske og ivaretar krav til lyd, brann og funksjonalitet.

Grålumveien 2131712 Grålum
Skytterveien 101710 Sarpsborg
Damstokken 281730 Ise
Gamle Tindlundvei 2C1718 Greåker
Greåkerveien 1361718 Greåker
Stasjonsveien 68A1746 Skjeberg
Øvre Langgate 67C1743 Klavestadhaugen
Ulstens vei 21710 Sarpsborg
Ringtunveien 81712 Grålum
Ringtunveien 81712 Grålum

(5)

Gamle Isevei 61738 Borgenhaugen
Grinaveien 1A1738 Borgenhaugen