Se på kart
Seimsleitet 195912 Seim

Våre dyktige håndverkere bistår med alt innen byggearbeider. Nybygg, tilbygg, rehabilitering. Hus, hytte, garasje, næringsbygg. Vindusutskifting, legging av tak m.m. Kvalitetsarbeid levert til rett tid er vårt motto. Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt prosjekt i dag.

Fjellgrendvegen 1253580 Geilo

Bedriften finnes i Geilo men tar imot kunder fra Seim.

Vi bygger hytter og bolig etter kundens ønske og drømmer. Vi tar oss av tegning, prosjektering og utføringen av hele prosjektet.Ta uforpliktende kontakt og vi kommer på gratis befaring.

Vige havnevei 1114633 Kristiansand S

Bedriften finnes i Kristiansand S men tar imot kunder fra Seim.

On & Offshore opererer både nasjonalt og internasjonalt. Vi står alltid klare til å levere prosjekter og bemanning til kundens lokasjon!

Høyvikvegen 166985 Atløy

Bedriften finnes i Atløy men tar imot kunder fra Seim.

Vi er to brødre fra Sunnfjord med lang erfaring og interesse innen alt i fra bygg, innvending, utvendig og uteområde. I tillegg så har vi stor interesse for skulpturering og utforming i både betong og tre.

Hatlestad terrasse 15227 Nesttun

Bedriften finnes i Nesttun men tar imot kunder fra Seim.

Vestland bygg & entreprenør AS ble stiftet i 2011 og driver både med nybygg og renovering. Vi er et lokalt byggefirma fra fana i Bergen.Vi er en solid gjeng med tømrere, byggmestere og lærlinger.du bilder av arbeid vi har utført både her og på sosiale medier. Referanser fra tidligere kunder kan fremlegges hvis ønskelig. Det er viktig for oss at kunden føler seg trygg på valget av bedrift når man skal i gang med et prosjekt i hjemmet.

Litlåsvegen 1975954 Mongstad

Bedriften finnes i Mongstad men tar imot kunder fra Seim.

Med moderne utstyr og dyktige fagfolk tilbyr vi det meste av tjenester innen entreprenørfaget.

Haugsetvegen 326230 Sykkylven

Bedriften finnes i Sykkylven men tar imot kunder fra Seim.

Brenne Entreprenør AS er ett byggningsentreprenørfirma med hovedsete i Møre og Romsdal og påtar seg oppdrag over hele landet.

Skarsmyrvegen 216783 Stryn

Bedriften finnes i Stryn men tar imot kunder fra Seim.

Din partner under vann.Olav Erik Hagen AS er et dykkerfirma som ble etablert i 1991 med hovedkontor i Stryn, og vi har i dag avdelinger i Bergen og Kristiansand. Vi har mange års erfaring som undervannsentreprenør med komplekse dykkeroppdrag i utfordrende omgivelser fra kyst til innland og høyfjell. Med mobilt utstyr har vi lett tilgang til hele landet.

Øvre Seimsmark 105260 Indre Arna