entreprenør skien 

treff 1526 bedrifter i dette området

Århusvegen 2613721 Skien
logo

Entreprenør. Graving, grunnarbeid, drenering, planering, vann, avløp, vei, veivedlikehold, grøfting, godkjent følgebil, avretting, gårdsplass, asfalt, jord, skog, hage, transport, pukk, grus, stein, jord

Gamle Bjørntvedtveg 443734 Skien
logo

Telemark Brannteknikk AS tilbyr brannsikkerhetskurs for bedrifter. Vi har mer enn 33 års erfaring innen brannsikkerhet. Ta kontakt med oss for å planlegge/booke ditt kurs i dag!

Nensetbakken 353736 Skien
logo

Vi utfører hovedsakelig oppdrag innenfor Grenlandsområdet både for bedrifter, borettslag og privatpersoner. Våre hoved arbeidsfelt kan du lese mer om under «Tjenester», men ta gjerne kontakt med oss for mer spesifikk informasjon om de oppdrag vi kan utføre. Uansett hvor stort eller lite oppdrag vi gjennomfører, er fornøyde kunder vårt viktigste mål.

Elsetvegen 673731 Skien
logo

Ypsilon Contractors AS er et norskregistrert aksjeselskap med adresse i Skien. Selskapet feirer 20-års jubileum i 2023. Selskapets overordnede mål er å være en profesjonell og konkurransedyktig tilbyder overfor offentlige og private eiere av betongkonstruksjoner som er utsatt for nedbrytning. Vår entreprenørvirksomhet innenfor betong-rehabilitering og anvendt betongteknologi besørger utbedring og beskyttelse som, utført på riktig tidspunkt, kan bety store økonomiske besparelser for eierne.

Amtmand Aalls gate 833716 Skien
logo

Caverion tilbyr smarte løsninger og tjenester for bygg, industri og infrastruktur. Digitaliseringen kommer til å revolusjonere bransjen vår, og vi vil være førstevalget for å digitalisere samfunnet for kunder, ansatte, partnere og investorer.

Siljanvegen 1103719 Skien
logo
Hemmestveits veg 63734 Skien
logo

M2 Hus AS, tidligere Byggfirma Stensrud AS og Paabygg AS, er et byggfirma som kan bistå deg med blant annet nybygg, tilbygg, rehabilitering, takjobber og mye mer. Med solid kompetanse og flere års erfaring tilbyr vi våre kunder unike og gode løsninger med høy kvalitet på vårt arbeid. Vi jobber målrettet for at våre kunder skal føle seg ivaretatt, og for at du skal bli fornøyd med vårt arbeid.

(5)

Dråpen 93036 Drammen
logo

Bedriften finnes i Drammen men tar imot kunder fra Skien.

Vi utfører de fleste oppdrag innen gravearbeid som: Vannlekkasjer, kloakkskader, fjerning av oljetank, radonutbedring, planering, drenering, snørydding til store utfyllings/oppfyllingsoppdrag og grunnforurensing. Din lokale maskinentreprenør i 53 år - Trygg og seriøs bedrift, sentralgodkjent.

Tollamovegen 123712 Skien
logo

Jeg tilbyr det meste innen snekker- og tømrertjenester i Skien, Kongsberg, Siljan, Porsgrunn, Grenland, og ellers store deler av Telemark og omegn. Med solid erfaring i bransjen kan jeg vise til gode referanser og tidligere arbeid.

Tandbergåsen 44H3070 Sande I Vestfold

Bedriften finnes i Sande I Vestfold men tar imot kunder fra Skien.

Strømdaljordet 583727 Skien
Langbrygga 103724 Skien
Mælagata sør 583716 Skien
Liegata 63717 Skien
Bølevegen 1313713 Skien
Høyåsvegen 853727 Skien
Bedriftsvegen 923735 Skien
Infanterivegen 163734 Skien