Om Ernis Norway AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Ernis Norway AS

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Hi friend Really Excellent working Nice Post Share web page.got more information Today God Bless You.http://vitalhudklinikk.no/forside/hudlegens.html

Siri

mer enn ett år siden

Ringte kl 9 på en mandag. Fikk hjelp på døren innen en time. God service!

MF

mer enn ett år siden

De er kjappe som bare det. Også til å sende ut fakturaer og med hensyn til å innkreve penger de ikke har krav på. Fikk beskjed om at jeg skulle betale for 1 time da jeg avbestilte avtalen, noe jeg var helt enig i. Fakturaen som jeg får tilsendt har samme fakturadato og forfallsdato, i tillegg til at de har oppført kjøring. De truer med inkasso i løpet av få dager dersom jeg ikke betaler forkjøringen. Dette er høyst uprofesjonelt å ikke forholde seg til det man har oppgitt til kunde, i tillegg til å komme med trusler.

Svar fra firma

Kunden er betjent og klager om at han ikke ruket å betale med en gang. Vi har klare faste regler definert på våre side www.eliteshop.no. Forventer kunden at vi er kreditor firma eller? Vi må betale MVA til staten i den terminen fakturaen er skrevet ut og dette bemerkningen er urimelig og feilaktig. Vi er glad, at det finnes ikke mange sånne kunder. Alle kunder klarer å ha penger og når vi kommer og fikser probølemmet det vanlig betales umidelbart med terminalen. Vår kjøring er rimligste på markedet. Fr denne kunden noen vare i butikken hos RIMI feks.?

Stian

mer enn ett år siden

Fikk god og rask service til en fast pris!

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

405353534053 5353405 35 35340 53 53 53