Om ET Massasje

ET massasje:Sliter du med stive muskler, for eksempel hodepine, vond rygg eller er generelt stresset og utilpass? Jeg er utdannet massør og triggerpunktsbehandler som behandler ved hjelp av klassisk/idrettsmassasje og triggerpunktsbehandling (trykking på punkter).For 600 kr pr klokketime får du en behandling du sjelden finner andre steder. Du finner meg i Dåpanveien 64, Larvik (har eget behandlingsrom hjemme). For bestilling og spørsmål om åpningstider, kontakt Erlend Taule på tlf 990 09 176.

ET Massasje

De fleste kroppslige smerter i ledd og muskler kommer fra en en muskulatur som over tid blir for stiv til at den klarer å fungere slik man gjerne ønsker. Dette kan løses med enkle midler, rett og slett ved å løse opp muskulaturen. Min erfaring etter å ha drevet med dette over flere år, er at de som gjør dette regelmessig, fjerner effektivt symptomene på slitsomme plager som de gjerne har slitt med i mange år. Du lurer gjerne på hvorfor dette er så effektivt? Svaret er like enkelt som det er effektivt:

Jeg er veldig grundig og bruker den tiden det trengs for å fjerne roten til problemet; nemlig spenninger som hoper seg opp i kroppen og som trengs å bli fjernet. Engasjerer du meg som din "personlige søppelmann" fjerner jeg slitsomme problemer og kanskje det beste av alt: Det trenger ikke koste deg skjorta: For 600 kr pr klokketime får du en behandling du sjelden finner andre steder og som du kan ta deg råd til jevnlig uten å tømme lommeboka. Du finner meg i Dåpanveien 64, Larvik (har eget behandlingsrom hjemme). Jeg kan også ta med benken og komme hjem til deg hvis det er ønskelig.

  • ET Massasje Helsetjeneste, Larvik - 1
  • ET Massasje Helsetjeneste, Larvik - 2
  • ET Massasje Helsetjeneste, Larvik - 3
  • ET Massasje Helsetjeneste, Larvik - 4

ET Massasje, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

TAULE ANBEFALING

Selskapsform:

Enkeltpersonforetak

Stiftelsesdato

-

Org.nr:

932703289

Aksjekapital

0

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

47.990 Detaljhandel utenom utsalgssted ellers

Lederstillinger/Administrasjon

Innehaver

Erlend Martin Tonning Taule

Økonomisk informasjon

Omsetning

-

Fortjenestemargin

-

Antall ansatte

-

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

990091769900 9176990 09 17699 00 91 76