Om firma

Radonlab tilbyr pålitelige radonmålinger, rådgivning, radontiltak og produkter for beskyttelse mot radon og fukt. 

Les mer om bedriften
Telefonnummer
21 96 03...
Adresse

Hoffsveien 13

0275 Oslo

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Radonlab tilbyr pålitelige radonmålinger, rådgivning, radontiltak og produkter for beskyttelse mot radon og fukt. 

Om firmaet

Eurofins Radonlab AS tilbyr ulike typer radonmålinger, rådgivning, radontiltak og radonkurs. Firmaet inngår i det internasjonale selskapet Eurofins Scientific, som med over 300 avdelinger og mer enn 40 000 medarbeidere i 48 land er blant de absolutt ledende på sine hovedområder.

Radonmålinger: Eurofins Radonlab leverer radonmålinger med sporfilm i boliger, arbeidsplasser, borettslag og kommunale bygg. Analyser utføres av vår akkrediterte sporfimlab. I tillegg tilbys en rekke andre typer radonmålinger i luft, drikkevann og i grunn. Vårt laboratorium foretar også måling av radonavgivelse fra pukk og andre materialer. Våre teknikkere foretar radonmålinger på byggetomter.

Radontiltak: På tiltaks siden har vi utviklet metoder for maksimering av effekt av ulike tiltak. Vår avdeling Radontiltak har utbedret tusenvis av boliger, skoler, barnehager og andre arbeidsplasser gjennom siste 25 år.

Rådgivning: Ansatte i Eurofins Radonlab er høyt utdannede og erfarne spesialister på radon. Våre rådgivere utfører de fleste typer radonmålinger og undersøkelser, samt gir råd innen radonfeltet. Vi utarbeider måleopplegg og tiltaksløsninger for bekjempelse av høye radonnivåer.

Måleinstrumenter: Vårt selskap tilbyr et bredt spekter måleinstrumenter for salg og leie. Instrumentene måler aktivitetskonsentrasjon og stråledose fra radon. Vi tilbyr kalibrering av radon instrumenter.

Radonkurs: Våre foredragsholdere har over 25 års erfaring i radonforskning, utvikling, undervisning, samt praktisk arbeid med målinger og tiltak mot radon. Eurofins Radonlab arrangerer to grunnkurs og to videregående radonkurs to ganger hvert år.

Eurofins Radonlab ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Eurofins Radonlab AS

Omsetning

8 182 tkr

Fortjenestemargin

0.00 %

Antall ansatte

5

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Eurofins Radonlab AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

EUROFINS RADONLAB AS

Org.nr:

914119057

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

71.200 Teknisk prøving og analyse

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

28.07.2014

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

21960350

2196 0350

219 60 350

21 96 03 50

40106472

4010 6472

401 06 472

40 10 64 72