Beth's Beauty Center

Beth's Beauty Center

21 05 62... Vis nummeret
Niels Juels gate 38
0257 Oslo

Generell beskrivelse

Beth's Beauty består av tre salonger beliggende på Frogner og Skillebekk i Oslo. I tillegg har vi åpnet salong på Nordstrand.

Vi har 25 års erfaring og kompetanse innen hudpleie, fotpleie, negler og kroppspleie. Alle våre terapeuter er offentlig godkjente.

Beths Beauty er landets ledende senter for skjønnhet, helse og velvære. Vi har to salonger sentralt på Frogner i Oslo, og en salong på Nordstrand. I over 25 år har Elisabeth drevet salongene med konstant fokus på å skape et helhetlig velvære konsept der hun kan tilby sine kunder det nyeste innen bransjen.

Hos Beths Beauty har vi alltid et mål om å kunne tilby det ypperste av kvalitet. Alle våre terapeuter er kvalifiserte terapeuter med godkjent utdannelse innenfor hud, kropp og ansikt. Hudterapeutene våre er Cidesco godkjente og fotterapeutene er offentlig godkjente med medisinsk fotpleieutdannelse.

I 2012 åpnet vi en rendyrket medisinsk avdeling som huser landets dyktigste sykepleiere og leger innenfor øre-nese-hals, indremedisin og hud. Vårt medisinske spa har meget bred kompetanse innenfor hudforbedring og hudaldring.

Hos oss finner du kun sertifiserte hudpleieprodukter distribuert av hudpleiebransjen. Dette fordi vi ønsker å levere produkter med rett kvalitet til rett hudtilstand. Ingen hud er lik og huden er heller ikke lik hele året. Derfor er vi opptatt av rett pleie og produkt gjennom veiledning og forståelse av våre kunders utfordringer.

Velkommen til Beths Beauty. Personlig lidenskap for ditt velvære.

Detaljert bedriftsinformasjon

  • Beth's Beauty Center 21 05 62 95
  • Niels Juels gate 38, 0257 Oslo
  • E-post:
  • Internett: beths.no

omtaler

Beth's Beauty Center tillater ikke omtaler.