Cochs Pensjonat AS

Cochs Pensjonat AS

23 33 24... Vis nummeret
Parkveien 25, -1
0350 Oslo

På sosiale nettverk

Generell beskrivelse

Det er en glede for oss å ønske deg velkommen til Cochs Pensjonat i Oslo. Her gjør vi vårt beste for at våre gjester skal ha et vellykket opphold i trivelige og tradisjonsrike omgivelser.

Rommene våre

Vi har 200 senger fordelt på 90 rom: fra enkeltrom til 4-sengsrom. De er delt inn i tre ulike kategorier. De fleste rom har TV, minikjøkken og bad på rommet, men vi har også enklere rom med bad på gangen.

Alle våre rom har gratis WI-FI. De har tregulv og er allergivennlige. I resepsjonen kan du låne det du skulle trenge av kjøkkenutstyr, i tillegg til ekstra utstyr som strykejern, strykebrett og hårføner.

Konferanserom

I 2014 åpnet vi et helt nytt konferanserom. Her er det lyst og romslig, med plass til opptil 40 personer.

Konferanserommet leies ut til store og små arrangementer og vi er fleksible med hensyn til både tid og antall deltakere. Vi har moderne utstyr som prosjektor, lerret, whiteboard, flipover, TV og trådløst internett. Rommet har også et eget bad med dusj og wc.

Rommet ligger i samme etasje som resepsjonen, i en avdeling som også inkluderer en hyggelig TV-stue. Her er det muligheter for å kjøpe kaffe og for å få et avbrekk i pausene mellom møter og foredrag.

Rommet måler ca. 55 kvadratmeter. Vi har 7 bord (120 x 80 cm) og 35 behagelige konferansestoler som kan plasseres etter ønske.

Vår sentrale beliggenhet åpner for å bestille mat og drikke fra utallige restauranter og serveringssteder i området. Vi anbefaler blant annet Kaffebrenneriet, som holder til som nærmeste nabo på gateplan.

omtaler

Innholdet under er lagt inn av våre brukere
Henter...

omtaler

 • Elisabeth G.
  20.04.12 18:42

  Dette er et lite, intimt og sjarmerende pensjonat, i hjerte av Oslo. Det ligger sentralt i Parkveien, bak slottet, men på folkemunne kan en vel si det... vis mer

 • Fredrikke W.
  12.04.12 00:52

  Cochs pensjonat er ypparlig for deg som skal vere i Oslo nokon dagar, men ikkje vil bruke masse pengar på hotell. Plasseringa til Cochs pensjonat er... vis mer

 • Anne S.
  17.04.12 23:29

  Cochs pensjonat er helt genialt når du trenger et sted å bo i Oslo men ikke vil betale mye for hotell. Plasseringen er jo helt genialt, nemlig midt i... vis mer