Harbour Brygge & Apartments

Harbour Brygge & Apartments

992 64 6... Vis nummeret
Sandviksbodene 9-10
5035 Bergen

Bildegalleri

1 / 3

Generell beskrivelse

Vi holder sentralt til i sjøkanten i Sandviken – en kort spasertur fra Bryggen og Fisketorget. Hos oss kan du leie selskapslokaler og peke ut ditt neste måltid fra fiskekummen vår – eller velg blant et stort utvalg av fristelser fra vår meny. Enten du skal samle en gjeng for et festlig lag, eller arrangere konferanse – nyt god mat og en av Bergens fineste utsikter; trekk ut i solgangsbrisen og slapp av på bryggekanten. For deg som vil bo sentralt tilbyr Harbour Brygge & Apartments også utleie.

Harbour Brygge & Apartments har perfekt beliggenhet i Sandviken, med kort gåavstand til sentrum med Bryggen, Fisketorget, Fløibanen og Akvariet. Du finner også meget gode bussforbindelser i umiddelbar nærhet – rett utenfor inngangen.

Enten du skal samle en gjeng for et festlig lag, eller arrangere en konferanse – hos oss kan du leie selskapslokaler, og nyte en av Bergens fineste utsikter, og med eget skjermet bryggeområde der du kan fiske, bade og sole deg, er vi sikker på at du vil finne roen hos oss!

omtaler

Innholdet under er lagt inn av våre brukere
Henter...