Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Når du bruker våre tjenester så godtar du vår bruk av cookies.

HRG Nordic
21 49 96... Vis nummeret
Strandgaten 197
5004 Bergen

På sosiale nettverk

Annen info

Godkjenninger/utmerkelser:

Generell beskrivelse

HRG Nordic er en del av den globale reisebyråkjeden HRG. Vi tilbyr et spekter av reiseløsninger, rådgivning og arrangementer for forretningsreisemarkedet. Forretningsreiser er vår kjernevirksomhet, i tillegg tilbyr vi privatreiser.

Om firmaet

Vi er en del av den globale reisebyråkjeden HRG. Vi tilbyr et spekter av reiseløsninger, rådgivning og arrangementer for forretningsreisemarkedet. Forretningsreiser er vår kjernevirksomhet, i tillegg tilbyr vi privatreiser.

Vi følger deg og din bedrift fra planlegging av reisen, under selve reisen, til reiseregningen er gjort elektronisk og statistikk med full kostnadsoversikt er tilgjengelig.

Vi betjener din bedrift med et team av dedikerte og erfarne reisekonsulenter. Teamet tilpasses din bedrifts behov, noe som gir effektiv betjening og høy grad av service. Vi tilbyr også 24 timers service.

HRG Nordic har markedets mest benyttede selvbestillingsløsning. Systemet skreddersys til din bedrift og er unikt når det gjelder styring av de reisende i henhold til reisepolicy.

Detaljert bedriftsinformasjon

  • HRG Nordic 21 49 96 65
  • Strandgaten 197, 5004 Bergen
  • Postboks 1721 Nordnes, 5816 Bergen
  • E-post:
  • Internett: no.hrgworldwide.com

omtaler

Innholdet under er lagt inn av våre brukere
Henter...