Scandic Markiser AS

Scandic Markiser AS

61 40 53... Vis nummeret
Damvegen 11
2827 Hunndalen

På sosiale nettverk

Generell beskrivelse

Scandic Markiser AS ble stiftet i 1995 av personer med svært lang bransjeerfaring og er en av landets ledende bedrifter innen solskjerming. Vårt hovedkontor og fabrikk ligger på Gjøvik og vi er totalleverandør innen solskjerming.
Vi har gratis befaring! Velkommen 

Om firmaet

Produktene er norskprodusert og vi er kritiske og grundige med valg av underleverandører til våre produkter. Dette er svært viktig da vi produserer produkter som skal ha en levetid på mer enn 30 år. Vi legger vekt på stort utvalg, design og kvalitet i våre produkter. For oss er det viktig å ha kunder med langsiktig perspektiv, ha høy servicegrad og kunne levere samme produkter i flere år.
Vi har nesten alltid lamell og dukkolleksjon på lager ved tidligere leverte produkter, så det går som regel greit og supplere med. Samtidig er vi selvsagt i forkant når det gjelder nye kolleksjoner og trender. Dette er viktig når du som kunde skal velge leverandør. Det kan være utbygging av eksisterende bygg eller bolig og det kan skje skader eller ytre påvirkninger som gjør at tilsvarende produkter kan leveres eller repareres. Alle våre produkter produseres etter eksakte mål i et bredt fargeutvalg.
Siden vi startet opp i 1995 har vi hatt over 120.000 fornøyde kunder. Disse kundene er vår beste markedsføring.
Vårt mål er å være best på design, pris, kvalitet og service!

Detaljert bedriftsinformasjon

  • Scandic Markiser AS 61 40 53 94
  • Damvegen 11, 2827 Hunndalen
  • Postboks 485, 2803 Gjøvik
  • E-post:
  • Internett: www.scandicmarkiser....

omtaler

Innholdet under er lagt inn av våre brukere
Henter...