Om FagFlis Oslo (L-Flis & Interiør AS)

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om FagFlis Oslo (L-Flis & Interiør AS)

anders Schou

mer enn ett år siden

Var innom faglis på lørdag for og sitte på fliser til vårt nye bad. Personalet virker fullstendig kunnskapsløse og lite innteriserte i og hjelpe oss.
dro til Flisekompaniet og ble møtt av en meget behjelpelig medarbeider som gledelig lot oss bruke 40 000kr på fliser. kommer alldrig til og velge fagflis igjen.

Fatima Alshabi

mer enn ett år siden

Vi kom til Fagflis litt tafatte og usikre på hva vi skulle velge av fliser oppussing av våre to bad. Vi ble møtt av et genuin interessert og behjelpelig personale som fant frem fliser SAMMEN med oss og ved å studere tegningene vi hadde med av badet. Vi ble gjort oppmerksom på ting vi ikke engang hadde tenkt på (men som vi burde ha tenkt på) - og resultatet ble 2 knall fine bad med et fantastisk flisevalg! Tusen takk for meget god hjelp, tips og råd! Anbefales!!

kristine

mer enn ett år siden

Ble møtt med et smil i døren, og fikk hjelp fra første minutt. De har et godt utvalg av fliser, og hjelper deg med både valg, anbefalinger, tips og annet. Servicen er på topp.

Henrik Rosin

mer enn ett år siden

Anbeffaler icke FagFlis det följer icke Vårromsnormen i hele tatt. Inte ens det enklaste som att lage Sluk klarer de av.

Kenneth

mer enn ett år siden

Trengte å erstatte noen ødelagte fliser. Fagflis var behjelpelig med å spore opp den gamle bestillingen min for å finne ut nøyaktig hvilke typer fliser det var, og ordnet med å skaffe nye.

Veldig bra service, og i tillegg ble jeg godt tatt i mot da jeg var i butikken for å hente flisene.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

best på service og kvalitet på fliser