Om Falck Bedriftshelsetjeneste (BHT), Spesialisthelsetjeneste og Karrieretjenester

Falck har et landsdekkende tilbud innen bedriftshelsetjenester, spesialisthelsetjenester, helseformidling og arbeidsmarkedstjenester.Vårt hovedmål er å bistå våre kunder med tjenester som skaper synlige, målbare og vedvarende forbedringer i den enkeltes helse og arbeidsdeltakelse. Med vår kompetanse og innsats øker vi menneskers arbeidsevne, mestring og livskvalitet.

Vi brenner for å bedre helsen i norsk arbeidsliv

Vi i Falck er stolte over å tilby en rekke tjenester som har som mål å skape mening og mestring i folk sine liv - både privatliv og arbeidsliv. Våre tjenester kan deles inn i fire hovedområder:

Bedriftshelsetjenester

Falck tilbyr godkjent bedriftshelsetjeneste over hele Norge. Vi tilbyr bedriftshelsetjenester som tar vare på helsen og trivselen til dine ansatte. Falck Bedriftshelsetjeneste er ISO-sertifisert, Achilleskvalifisert og en anerkjent BHT-tjeneste. Dette betyr at vi oppfyller strenge kvalitetsstandarder og krav til tjenestene vi leverer. ISO-sertifiseringen viser at vi har et systematisk kvalitetsstyringssystem på plass. Vår godkjente BHT-status betyr at vi er godkjent av Arbeidstilsynet som en bedriftshelsetjeneste. Achilleskvalifiseringen viser at vi oppfyller kravene til leverandører i olje- og gassindustrien.

Spesialisthelsetjenester

Vi tilbyr tverrfaglig rehabilitering og psykologbehandling i samarbeid med det offentlige helsevesenet. Vi har avtaler med Helse Sør-Øst, Helse Midt og Helse Vest om behandlingstilbud i spesialisthelsetjenesten innenfor overvekt-, smerte- og arbeidsrettet rehabilitering, samt psykologbehandling for angst og depresjon. Tjenestene er finansiert av det offentlige og pasienten betaler kun egenandel opp til frikort.

Arbeidsmarkedstiltak

Med NAV som vår største kunde, jobber våre dyktige karriereveiledere over hele Norge med å få stadig flere ut i arbeid de både trives i og lykkes med. Økt mestring og bedre livskvalitet er viktige stikkord for oss i dette arbeidet. Vi brenner for å øke arbeidsdeltakelsen og livskvaliteten hos det norske folk, og på den måten bidra til et mer bærekraftig samfunn.

Helseformidling via forsikring

Falck formidler helsetjenester til forsikringsselskap og bedrifter gjennom digitale flater og vårt tverrfaglige rådgivingssenter bemannet av helsepersonell. Vår oppgave er å levere solid, helsefaglig bistand til forsikringstakere. Vårt overordnede mål sammen med forsikringsselskapene er å forebygge mot langtids sykefravær og gi rask tilgang til rådgivning, utredning, diagnostisering og behandling.

Falck Bedriftshelsetjeneste (BHT), Spesialisthelsetjeneste og Karrieretjenesters valgte linker

Bildegalleri

  • Falck Bedriftshelsetjeneste (BHT), Spesialisthelsetjeneste og Karrieretjenester Helsetjeneste, Oslo - 1
  • Falck Bedriftshelsetjeneste (BHT), Spesialisthelsetjeneste og Karrieretjenester Helsetjeneste, Oslo - 2

Falck Bedriftshelsetjeneste (BHT), Spesialisthelsetjeneste og Karrieretjenester, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnFALCK NORGE AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato18.06.2007
Org.nr:991441654
Aksjekapital100000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje86.904 Annen forebyggende helsetjeneste, 78.100 Rekruttering og formidling av arbeidskraft

Lederstillinger/Administrasjon

Martin HaakanssonDaglig leder
Anette Elisabeth Falisse DamgaardStyrets leder
Sine BjørnevikStyremedlem
Gunnar VestadStyremedlem
Katja BozicStyremedlem
Audun Borge MartinsenStyremedlem
Martin Eric BøtternStyremedlem
Martin HaakanssonStyremedlem
Jan Ove MethlieVaramedlem
Marte OttesenVaramedlem
Cathrin Lindø IndredavikVaramedlem

Viser 4 av 11

Mulige nummerkombinasjoner

974099109740 9910974 09 91097 40 99 10