Fjær Konfekt AS
Fjær Konfekt er en ny konditorvirksomhet grunnlagt av Marius Jaskolski, kjent fra Grefsenkollen restaurant. Med en solid bakgrunn innen dessert, kaker, sjokolade og mange års studier av konditorbransjen, har tiden kommet for å lansere vårt unike bidrag. Vi har en stor lidenskap for sjokolade og bruker den i nesten alle våre produkter. Fra melkesjokolade, hvit, mørk og ruby til smaksatte varianter, vi eksperimenterer med ulike smaker, teksturer og presentasjoner for å skape noe spennende og unikt
Gunnar Ruud Catering
4.17 (6)
Gunnar Ruud Catering AS ble etablert i 1942 og har lange tradisjoner innen selskapsmat og catering.Vi leverer catering i Oslo og omegn.Du vil i vår catering meny finne et stort utvalg, både når det gjelder snitter, koldtbord, tapas, canapeer, rundstykker, smørbrød, baguetter, bagels, forretter, middager, gryteretter, desserter, julemat og mye mer.Har du spesielle ønsker - eller behov for råd? Ikke nøl med å ta kontakt, vi står svært gjerne til tjeneste.
Adriatic Cafe +
Restaurant Adriatic cafe + tilbyr en mer familievennlig atmosfære mens alltid å tilby et inkluderende miljø. Restaurant Adriatic cafe pluss tilbyr et morsomt og sosialt interaktiv stemning, en unik restaurant layout, en festlig atmosfære som er underholdende og morsomt for våre gjester.