Om Flishuset murmester Tor Larsen

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Lignende bedrifter i nærheten

1.9 kmNorfloor Tromsø

Norfloor Tromsø

5.8 km

All-tjeneste

Omtaler om Flishuset murmester Tor Larsen

Joey Jorem Aarseth

mer enn ett år siden

Et nytt slagord lanseres herved: Bruk Flishuset eller la vær å pusse opp badet!

100% hyggelig, profesjonell og gjennomført jobb. Setter standarden for mine krav til håndverkere i fremtiden.

Silje

mer enn ett år siden

Murmester Tor Larsen reparerte en slitt mur i min blokkleilighet fra femtitallet. Han murte igjen gamle ovnshull i pipa, lagde nytt hull, la fliser på gulvet og monterte en ny vedovn. Jeg er utrolig fornøyd! Murmesteren ga gode råd om mine muligheter, materialer og fargevalg og han utførte jobben veldig, veldig bra. Det er lett å se at arbeidet er utført av en fagmann. Anbefales på det varmeste :-)

Laila Karlsen

mer enn ett år siden

Renoverte badet mitt høsten 2011. Fikk anbefalinger om Flishuset. Må si at jeg er virkelig fornøyd med hele prosessen. Meget dyktige fagfolk med stor yrkesstolthet. Badet ble faktisk mye finere enn jeg hadde forventet! Vil spesielt fremheve flislegger Morten Berg. Dyktig og effektiv, og kjempeflott å samarbeide med. Anbefaler bedriften på det varmeste.

Wenke Haugslett

mer enn ett år siden

Høsten 2012 fikk vi utført totalrenovering av et bad i et hus som opprinnelig er fra 1928, dvs huset er litt skjevt og skakk. Rivingen av det gamle badet gikk helt etter oppskriften, heldigvis var det tørt og fint i vegger, tak og gulv :) Alt søppel ble raskt kjørt avgårde. Det som ble planlagt og avtalt fra firmaet ble holdt, jeg kunne stole på det som ble sagt. Morten er ryddig, ordentlig og en dyktig fagarbeider. I tillegg er han en trivelig kar, så det var lett å samarbeide med han.

Badet ble ferdig etter planen, rørlegger og elektriker kom og gjorde det de skulle. Vi er godt fornøyde med arbeidet som er utført av Flishuset og er ikke i tvil om at vi vil bruke dem, hvis vi senere skulle ha behov for liknende arbeid i huset.

Lillian Hansen

mer enn ett år siden

Jeg har i februar 2012 benyttet Flishuset til totalrenovering av ett gammelt og nedslitt bad. Er veldig fornøyd med resultatet.Setter stor pris på det gode sammarbeidet og de gode forslagene til materialvalg og planløsning jeg har fått underveis. Oppfatter firmaet som seriøst og serviceinstillt og en stor takk til spesiellt flislegger som har gjort ett flott arbeid.

Tone K

mer enn ett år siden

Via kjentfolk fikk jeg høre at Flishuset skulle være bra. Jeg fikk dem til å totalrenovere badet mitt, og jobben ble gjort prikkfritt og kjapt av meget hyggelige,kunnskapsrike og serviceinnstilte folk. Underveis fikk jeg tips og forslag til enda bedre løsninger enn jeg hadde tenkt på selv. Er superfornøyd,og kan virkerlig anbefale Flishuset.