Om firma

Foshe ART Studio er et norsk galleri grunnlagt av kunstneren Robert Zietara. Galleriet tilbyr kunstutskrifter av høy kvalitet av kunstnerens originale kunstverk i ulike størrelser. Art Studio hjelper også kunstnere med å lage...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
475 03 ...
Adresse

Nordbyveien 120B

3038 Drammen

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Åpent

11:00 - 21:00

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image

Om oss

Foshe ART Studio er et norsk galleri grunnlagt av kunstneren Robert Zietara.

Galleriet tilbyr kunstutskrifter av høy kvalitet av kunstnerens originale kunstverk i ulike størrelser. Art Studio hjelper også kunstnere med å lage GICLEE PRINTS og digitalisere kunsten deres.

Vi er tilgjengelig 7 dager i uken på forespørsel. Vi tilbyr kortreiste trykksaker. Ned til 24 timers levering. Design og trykk i ett hus. Hele produksjonsprosessen foregår i kunstnerens atelier i Norge.

TRYKKETJENESTE FOR ARTISTER OG FOTOGRAFER

Trykketjeneste for kunstnere etter kunstner. Det er utvilsomt mye lettere å kommunisere med kunstneren når det kommer til bestilling av kunsttrykk!

Jeg gjør kunstutskriftene av mine egne kunstverk, og derfor kan jeg fullt ut forstå kunstnernes behov når det gjelder å få maleriene deres trykt.

Trenger du utskrifter av profesjonell kvalitet av ditt kunstverk eller fotografi? Vel, jeg er glad du tok turen innom. Du kan velge mellom tekstur, fotopapir eller lerret.

I mitt studio tilbyr jeg giclée arkivtrykk for de som ønsker trykkkvalitet i verdensklasse. Jeg trykker med pigmentert blekk i 12 farger, noe som gir et sylskarpt trykkresultat på papirkvalitetene mine. Fargene er ekstra dype og mettede og svarttonene er svært detaljerte, takket være 4 forskjellige sorte blekkpatroner.

Jeg tilbyr 3 typer materiale:

FINE ART PAPIR 100% bomull

KUNSTNERISK LERT

FOTOPAPIR

Trenger du trykket innrammet? Sjekk ut våre innrammingsalternativer

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Foshe ART Studio

Omsetning

0 tkr

Fortjenestemargin

0.00 %

Antall ansatte

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Foshe ART Studio er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

ZIETARA ART STUDIO

Org.nr:

924473118

Selskapsform:

ENK

NACE-bransje

90.031 Selvstendig kunstnerisk virksomhet innen visuell kunst

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

47503199

4750 3199

475 03 199

47 50 31 99