Om Gården Rørleggerservice AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Lignende bedrifter i nærheten

3.4 kmBad.no AS

Bad.no AS

3.6 kmA Titlestad AS

A Titlestad AS

3.6 kmNesttun VVS AS

Nesttun VVS AS

3.8 kmGodt & Varmt AS

Godt & Varmt AS

Gården Rørleggerservice AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnGÅRDEN RØRLEGGERSERVICE AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato24.08.1989
Org.nr:952677004
Aksjekapital4000000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje43.221 Rørleggerarbeid

Lederstillinger/Administrasjon

Geir Ove ØybostDaglig leder
May Britt ØybostStyrets leder
Bjørn Kristian SimonsenStyremedlem
Geir Ove ØybostStyremedlem
Reidar LangelandStyremedlem
Martin ØybostStyremedlem
Kent-Ove ØybostStyremedlem

Omtaler om Gården Rørleggerservice AS

Ingunn Barsnes Armstrong

mer enn ett år siden

Vi er kjempeskuffet over Gården Rørleggerservice!!!!
De estimerer 2 timers arbeid og sender faktura på 7. De tar forbehold på forbehold for hvorfor de ikke kan garantere jobben de har gjort.
Vi vil ikke anbefale dem til våre venner - og aldri gi dem en jobb hos oss igjen!

Per Molvik

mer enn ett år siden

Vi oppdaget lekkasje på kjøkkenet i løpet av helgen 24/1-12, og ringte til Gården Rørleggerservice mandag morgen kl.0800. Kl.12.30 kom en svært hyggelig ung mann, ordnet det og mer til, og i 15 tiden kunne vi skru på vannet på kjøkkenet, alt tett og fix ferdig. Dette var imponerende, og vi vil uten betenkeligheter bruke dette firmaet ved behov i ettertiden. Prisen var i tillegg akseptabel. Vi takker for vel utført jobb. Med hilsen fam. Molvik, Nebbestølen 62, 5144 Fyllingsdalen.

Per Magne Ueland

mer enn ett år siden

Gården satt opp bad i min bolig 2001. Da jeg ryddet på loftet i 2010 var der svære fuktskader i taket over badet, og da vår snekker åpnet gulvet, var isolasjonen svart og gjennomvåt. Det viste seg at ventilasjonskanalen i baderomtaket var tatt bort, og endte blind under lofttaket, og vinduet på baderomsveggen var blendet. Jeg kontakten firmaet og spurte om dette var et arbeid de ville vedkjenne seg, selv om reklamasjonstiden var utløpt. Etter flere purringer, sendte Gården en fagperson fra firmaet for å se på skaden, kom med en rekke unnvikende forklaringen, og fulgte ikke opp saken.

fam. Salomonsen

mer enn ett år siden

topp service og topp kvalitet da Gården rørleggerservice hjalp meg å finne nye baderomsmøbler og fliser. De monterte etter avtale og vi er veldig fornøyd med nytt bad og wc. Prisen var det heller ingenting å si på…