Om firma

Det finnes ingen beskrivelse for dette firmaet

Les mer om bedriften
Telefonnummer
33 46 70...
Adresse

Torggata 10

3210 Sandefjord

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Åpent

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Om firmaet

Hårgalleriet ble startet i august 2005, og eies av Rannveig Danielsen og Marit Krokstad. Salongen har ekspandert siden oppstarten i 2005, og i dag er vi hele 7 frisører.

Vi holder til sentralt ved torget, med Pausteparken som nærmeste nabo. Her har vi god plass og hyggelig atmosfære. Vi serverer varm og kald drikke, samt noe å bite i mens du er hos oss. Vi har valgt å utvide vårt produktspekter for å dekke en større kundegruppe, bla. med en egen herreserie fra american crew. Det er montert punktavsug ved klippeplassene som drar ut lukt og damp fra kjemikalier.

Grønt og miljøvennlig fokus

Hos oss på Hårgalleriet ønsker vi å jobbe mest mulig med produkter som er renere, sunnere og mer miljøvennlige enn de du finner i en tradisjonell frisørsalonger. Vi har et stort fokus på helse og miljø og vår hovedleverandør Hair in time levere produkter som vi stoler på. Les mer på www.hairintime.no.

Hovedsortimentet vårt består av økologiske og miljøriktige produkter uten parabener og helseskadelige stoffer. Hos oss benytter vi Zenz Therapy fargesystem UTEN ammoniak, resorcinol, PPD og kunstig parfyme. Fargen er fortsatt kjemisk, men de mest helseskadelige stoffene er tatt vekk.

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Hår Galleriet DA

Omsetning

0 tkr

Fortjenestemargin

0.00 %

Antall ansatte

2

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Hår Galleriet DA er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

HÅR GALLERIET DA

Org.nr:

988368903

Selskapsform:

DA

NACE-bransje

96.020 Frisering og annen skjønnhetspleie

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

01.07.2005

Lederstillinger/Administrasjon
Marit Krokstad

Daglig leder

Marit Krokstad

Styrets leder

Marit Krokstad

Deltaker med delt ansvar

Viser 4 av 5
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

33467080

3346 7080

334 67 080

33 46 70 80