Se på kart
Herman Wildenveys gate 22C3292 Stavern

Tilbyr hovtrim & hovpleie på alle typer hester, samt trening av unghester/ eldre i Vestfold - Østlandet. Kvalitet - Kompetanse - Utvikling, engasjement for deg og dine dyr - Hos BPF & Hovpleie! Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Lovisenberggata 15A0456 Oslo

Vi er best i landet på hørsel, og jobber for å gjøre hverdagen enklere for landets hørselshemmede. Våre tverrfaglige team gir veiledning, kurs og rehabilitering til personer med nedsatt hørsel, tinnitus, meniere, balanseutfordringer og cochleaimplantat (CI).

Solakrossen 154050 Sola

Vi driver en generell ØNH praksis med fokus på utredning, diagnostikk og behandling av vanlige problemstillinger i Øre-nese-hals-området. Vi har flere audiografer tilknyttet praksisen og tilpasser også høreapparater. Vi har en avtalehjemmel med Helse Vest og har et tett samarbeid med ØNH-avdelingen ved SUS.

Dampsagveien 2A2000 Lillestrøm

Lillestrøm Øre Nese Hals er en spesialistklinikk for utredning og behandling av sykdommer i øre- nese -hals gebetet. Her inngår også hørselsutredning med evt tilpassing av høreapparat og allergiutredninger/allergivaksinasjoner.

Breidablikgata 97B5528 Haugesund

Privatpraktiserende audiopedagog Helse Centrum, Haugesund. Jeg tilbyr rådgivning og rehabilitering innen hørselsrelaterte vansker, tinnitus og nedsatt lydtoleranse. Har mønsteravtale og direkte oppgjør med HELFO. Ingen egenandel.

Innherredsvegen 7-27503 Stjørdal

Rosenborg ØNH Klinikk - Øre nese hals spesialist

Bøleveien 55A3239 Sandefjord

Jobber med alt innen hovpleie, skoing til hester, verking og hestepleie i Sandefjord og Vestfold.Tilbyr BEMER behandling.

Bråteveien 190A2013 Skjetten

Olaf Gjesti & Sønn ble etablert i 1924. Hovedgeskjeften var da å levere fòr til hesteholdet i Christiania, siden det meste av kommunikasjon og transport da ble gjort med hest. Firmaet har holdt til på Sagene fra 1924 til 2012, nå drives firmaet fra Økern Torgvei 13. Flyttingen ble gjennomført 2. januar 2012.

Hollenderstien 171560 Larkollen

4 (2)

Arnica-shop er et nystartet firma som tilbyr holistisk behandling av hest, og terapiprodukter som gir hesten god behandling.Arnica-Shop tilbyr kompetanse med ulike utdanninger og praksis med 40 års Holistisk behandling av hest, spesialkompetanse på fôring, termografering av hest, herunder også trening av hest.