Om firma

H. Clausen kan tilby et stort utvalg av pakkemaskiner, stålbånd, strekkfilm, pappesker, plastbånd, plomber, kantbeskyttere. Våre kunder har ofte dårlig tid og stiller høye krav til levering. Derfor har vi et stort lager med et...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
64 92 37...
Adresse

Gaupeveien 21

1914 Ytre Enebakk

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

(1)

Vis omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

H. Clausen kan tilby et stort utvalg av pakkemaskiner, stålbånd, strekkfilm, pappesker, plastbånd, plomber, kantbeskyttere. Våre kunder har ofte dårlig tid og stiller høye krav til levering. Derfor har vi et stort lager med et bredt utvalg av plastbånd, plomber, stålbånd og strekkfilm. Om vi ikke skulle ha akkurat de kvalitetene eller dimensjonene du behøver, skaffer vi det for deg i løpet av kort tid.

Utvidet bedriftsprofil

H. Clausen kan tilby et stort utvalg av emballeringsprodukter og Fluid film antirustprodukter.

2 mil sydover og litt Øst for Oslo ligger bygda Ytre Enebakk ei lita bygd under himmelhvelvingen ved vannet Våg med egen lokalavis samt originaler som Fridtjof og høna hans Priscilla.

Der finner du H Clausen AS som uten moderne kaffe og vending maskiner har personalet som mekker selvkonstruerte matpakker med svart kaffe som holder effektiviteten på verksted, lager og kontor oppe hele dagen og litt til.

En skulle tru det var kronglete og distribuere pakkemateriell og spikerpistoler på krokete veier mot Oslo og Ski, men med moderne redskap tar lastevognene seg enkelt inn og ut av bygda til alle landets kunder i alle typer vær.

Sant å si tar også daglig leder og hans mannskap seg lett ut og inn av bygda både med strøm og fossilt drivstoff. Clausen sjøl har litt dårlig hørsel men er ikke fargeblind og under den velbrukte capsen finner du en dyktig og allsidig kar som kan steppe inn både på verksted og lager når dette trengs utover administrative oppgaver.

Der ute holder han styr på optimister og entusiaster sammen med han morrafugl¨n Gundersen. Noen kan vel være pessimistiske ovenfor for store forandringer, men mixen styrker bare bedriften og sjelden er personalet hjemme med høysnue slik som han Ludvig ofte har.

Det hele startet i 1846 for 173 år siden, og siden dette har seks generasjoner med familien Clausen gjort sitt for å være et lite stykke Norsk bedriftshistorie helt tilbake fra da Møller begynte å produsere tran.

Der selger vi maskiner og andre ting som ingen andre i Norge har, en nesten skulle tru han Reodor hadde funnet dem opp.

Med erfaring og kvalitet siden 1846 har vi satt oss som mål å bli bedre enn våre konkurrenter, både på kvalitet og service.

Med entusiasme og målrettet jobbing vil vi alltid anstrenge oss til det ytterste, for at du som kunde skal være fornøyd.

H. Clausen startet som et bokbinderi i Christiania i 1846. Via papirvarer, kontorrekvisita begynte man med helt nye produkter, verktøy og maskiner for emballering med ståltråd, i 1930-årene. Siden fulgte strekkfilmmaskiner, stroppemaskiner, pappkverner, stålbånd, polyesterbånd, strekkfilm og plastbånd. I tillegg til å selge stålbånd, pappesker, strekkfilm og plastbånd, kan vi også tilby et stort utvalg av maskiner og verktøy. Du finner enkelt de produktene du leter etter ved å bruke menyen eller søkefunksjonen på våre nettsider. Skulle det allikevel være spørsmål, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

Våre kunder har ofte dårlig tid og stiller høye krav til levering. Derfor har vi et stort lager med et bredt utvalg av plastbånd, plomber, stålbånd og strekkfilm. Om vi ikke skulle ha akkurat de kvalitetene eller dimensjonene du behøver, skaffer vi det for deg i løpet av kort tid.

Våre serviceverksteder og meget erfarne serviceteknikere i Oslo og Grimstad står klare til å løse eventuelle oppdrag på meget kort varsel.

Totalt er vi nå 12 ansatte og 4 agenter som hver dag har et mål for øye, bidra til fornuftige og kvalitetssikrede løsninger på din bedrifts utfordringer innen emballering og festemateriell.

H. Clausen AS har i over 170 år vært opptatt av å gi den beste servicen til våre kunder. Vi ønsker å være en samarbeidspartner når du velger verktøy og maskiner. Vi vet at fornøyde kunder er gode kunder og vi vil gjøre alt for at du blir fornøyd.

Er du fremdeles usikker på om vi er den rette for deg og din bedrift?, prøv oss da vel!

Omtaler

Jarle Gundersen

Mer enn ett år siden

Godt utvalg, hurtige svar og leveringer samt god service.

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

H Clausen AS

Omsetning

59 703 tkr

Fortjenestemargin

11.80 %

Antall ansatte

10

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra H Clausen AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

H. CLAUSEN AS

Org.nr:

984579594

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

46.693 Engroshandel med maskiner og utstyr til industri ellers

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

10.01.2002

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

64923730

6492 3730

649 23 730

64 92 37 30

94098247

9409 8247

940 98 247

94 09 82 47

40493406

4049 3406

404 93 406

40 49 34 06