Om Hagen VVS AS

Velg en rørlegger du kan stole på! Vi er totalleverandør av baderom. Gratis befaring av deres bad,  alt av rørleggerarbeid  og 24 timers vakt.

Om firmaet

Rørlegger med baderom som spesialitet. Vi tar alle oppdrag og er spesielt gode på baderom. Ved å velge Hagen VVS velger du en sertifisert rørleggermester og fagtekniker med den trygghet det innebærer. En rørlegger i Oslo med gode referanser. Kvalitet og punktlighet er våre varemerker.

Å velge en rørlegger som er rørleggermester betyr ekstra sikkerhet for deg som kunde. Hagen VVS er en rørlegger som tenker på fagkunnskap, kvalitet og trygghet. Vi er stolte av å videreføre gode håndverkstradisjoner. Vi tenker langsiktig og ikke kun på kortsiktig profitt. En god rørlegger skal levere kvalitet og møte opp til avtalt tid. Derfor prioriterer vi punktlighet samt kvalitet for å bli din foretrukne rørlegger. Vi ønsker å være en rørleggermester som lever opp til mesternavnet!

Hagen VVS AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Hagen VVS AS Varmepumpeentreprenør, Oslo - 1
  • Hagen VVS AS Varmepumpeentreprenør, Oslo - 2
  • Hagen VVS AS Varmepumpeentreprenør, Oslo - 3
  • Hagen VVS AS Varmepumpeentreprenør, Oslo - 4
  • Hagen VVS AS Varmepumpeentreprenør, Oslo - 5
  • Hagen VVS AS Varmepumpeentreprenør, Oslo - 6
  • Hagen VVS AS Varmepumpeentreprenør, Oslo - 7
  • Hagen VVS AS Varmepumpeentreprenør, Oslo - 8
  • Hagen VVS AS Varmepumpeentreprenør, Oslo - 9
  • Hagen VVS AS Varmepumpeentreprenør, Oslo - 10

Hagen VVS AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnHAGEN VVS AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato01.04.2004
Org.nr:986789766
Aksjekapital150000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje43.221 Rørleggerarbeid

Lederstillinger/Administrasjon

Kjetil HagenDaglig leder
Kjetil HagenStyrets leder
Mona HagenVaramedlem

Omtaler om Hagen VVS AS

Torunn Melian

mer enn ett år siden

Renoverte bad og vaskerom mai 2018. Fikk tilbud fra flere. Hagen VVS leverte et oversiktlig og ryddig tilbud. Fikk god veiledning i planleggingsfasen. Resultatet ble et nydelig bad og et flott vaskerom. Flott arbeid fra både rørlegger, murer, snekker og elektriker. Jeg bodde i huset under renoveringen og de var alle ryddige, behagelige og hyggelige. Ferdigstilt i god tid før avtalt dato. Jeg er svært fornøyd og anbefaler Hagen VVS på det varmeste.

مسیحیان مبارز ایران

mer enn ett år siden

Svært godt fornøyd med Hagen VVS. Nytt vaskerom, ny bereder mm. Tilgjengelig, pålitelig og proaktiv er gode karakteristika. Ingen ulempe at personene du møter er svært hyggelige også! Sluttfaktura og arbeid ihht opprinnelig tilbud.

مسیحیان مبارز ایران

mer enn ett år siden

Hagen VVS er proffe og leverer til avtalt pris og kvalitet.Har nettopp ferdigstilt et bad på min leilighet i Oslo. Jeg bor i Trondheim og det var viktig at dette ble profesjonelt håndtert,- Hagen VVS innfridde!

Mona Hagen

mer enn ett år siden

Etter anbefaling valgte jeg å bruke firma HAGEN VVS AS, noe jeg ikke har angret på. Firmaet tok seg av absolutt alt, og arbeidsfolkene var profesjonelle og hyggelige- og ryddige. Ved ferdigstillelse av badet fikk jeg utlevert verdifull arbeidsdokumentasjon med tekniske detaljer over hele prosessen fra start til slutt. Jeg er meget godt fornøyd med det fine badet og entreen jeg fikk, og kan på det sterkeste anbefale dette firmaet til andre.

Randi og Tom

mer enn ett år siden

Vi kontaktet fire forskjellige godkjente våtroms bedrifter til befaring av vårt bad.
Vi kom frem til at vi ønsket å bruke Hagen VVS AS, da dette firmaet fremsto som
seriøst og meget profesjonelt gjennom daglig leder Kjetil Hagen, som noterte underveis, og
fikk med seg alle detaljer. Firmaet kom med forslag til innredning, som vi godkjente. Vi
valgte fliser, og firmaet ordnet med bestillingen. De tok seg av absolutt alt.
Arbeidet begynte til avtalt tid, og fortsatte som avtalt gjennom hele prosessen. Arbeidsfolkene
fremsto som profesjonelle og hyggelige og svarte på spørsmål hvis det var noe vi lurte på.
Hele arbeidsperioden gikk smertefritt, og oppfølgingen var god.
Badet ble til slutt akkurat slik vi ønsket og håpet det skulle bli. Dokumentasjon av hele prosessen
ble levert i egen perm etter endt oppdrag.
Kan på det sterkeste anbefale Hagen VVS AS til total renovering av baderom

Astrid Mundus

mer enn ett år siden

Jeg ville totalrenovere mitt bad som var fra 1983. I den forbindelse ble 2 leverandører kontaktet for pristilbud/anslag. Hagen VVS ble valgt da dette firmaet framsto som meget seriøst og solid. Jeg har ikke angret på det valget! Hagen vvs arbeidere har på en meget proffesjonell og ryddig måte gjort hele renoveringa innen tidsfristen og mest mulig smidig måte. Jeg har vært imponert over proffheten i arbeidsutførelsene og punktligheten til arbeiderne. Jeg var så fornøyd at jeg ville ha Hagen VVS til å legge fliser i min entree også - selvfølgelig helt lekkert utført.
Jeg har fått dokumentert hvert arbeidstrinn i prossessen med en totalrenovering av bad samt tekniske utførte detaljer.
Hagen VVS er seriøse! Daglig leder Kjetil Hagen er en seriøs og proffesjonell aktør på markedet.
Jeg kan anbefale alle til å engasjere dette firmaet!!

Kyrre

mer enn ett år siden

Var på jakt etter fagfolk til å rehabilitere badet mitt. Hagen VVS leste gjennom mitt utkast til anbudsgrunnlag, møtte opp til befaring, ga et godt inntrykk. Ingen innvendinger mot det opplegget jeg skisserte.

En uke seinere trakk firmaet seg fra oppdraget fordi de likevel ikke likte mitt forslag til løsninger - selv om jeg var åpen for endringer. Uryddig opptreden og sløsing med tid!

Svar fra firma

Henviser til omtale gitt 20/06- 13 på anbefalt.no:

I forbindelse med et prosjekt på Torshov, ble vi enige med kunden om å gjennomføre en gratis befaring av de forespurte arbeider som han ønsket utført. Omfanget av oppdraget var på dette tidspunktet i prossesen ikke avklart ennå, og arbeidene måtte besiktiges før vi kunne vite hva oppdraget gikk ut på.Under befaringen ble det klart at kunden ønsket å utføre store deler av oppdraget selv, men ønsket at vårt foretak skulle stå ansvarlig for prosjektet.
Prosjektet var en nyetablering av baderom/kjøkken på loft, ikke rehabilitering av baderom, samt føring av ledninger fra etasjen under.

Jobben var dårlig beskrevet og av et slikt omfang at vi utifra våre øvrige prosjekter ikke hadde muligheten til å ta på oss jobben. Det var det usikkert hvem som skulle utføre de ulike delene av oppdraget, og ikke minst ansvarsforholdet for prosjektet var uklart. Ved avsluttet befaring ble det gitt beskjed om at dette skulle drøftes med daglig leder for mulighet og kapasitet når prosjektleder var tilbake på kontoret. Befaringstidspunktet var på en fredag, og påfølgende mandag fikk kunden tilsendt e-post med beskjed om at vi desverre ikke hadde mulighet for å ta på oss oppdraget, altså rett over helgen da dette var avklart, ikke 1 uke etterpå, som kunden selv beskriver i omtalen.

Vårt firma har forståelse for at kunder i en hektisk hverdag kan oppfatte dette som bortkastet tid. Det er desverre noe alle kunder må igjennom i en anbudsprosess, også med andre aktører. Vil også poengtere at vi også bruker tid på å se på denne typen jobber, vederlagsfritt. Vårt firma finner derfor deres kritikk av vår behandling og våre rutiner urettmessig i denne sammenheng, da deres kritikk ikke har noe med vår drift å gjøre.

Vi understreker at det på ingen måte skyldtes kundens løsninger, men mangel på forprosjekterte løsninger og kapasitetsmangel for denne typen oppdrag, som medførte at vi ikke kunne ta på oss oppdraget.
Synes vel ikke dette har vært så ryddig og tidsbesparende dette heller, da vi allerede har redegjort for kunden skriflig pr. e-post..? Et avslag er noe alle må kunne akseptere i en slik sammenheng, bedriftene og kundene.


Med vennlig hilsen


HAGEN VVS AS

Eldbjørg

mer enn ett år siden

Etter å ha innhentet tilbud fra flere leverandører på totalrehabilitering av badet mitt, valgte jeg Hagen VVS som leverandør. Tilbudet fra Hagen VVS var ryddig og informativt satt opp og konkurransedyktig på pris. God dialog hele veien frem til kontraktskriving og videre i prosessen. Arbeidet startet opp til avtalt tid og ferdigstilt før avtalt tid! Rørleggermester Thomas Sonerud Larsen var en dyktig prosjektleder som koordinerte alle aktiviteter og kom med konstruktive råd og forslag underveis i prosessen, innenfor avtalt budsjett. Hagen VVS leverte fyldig dokumentasjon på utført arbeidet ved overlevering av bad. Jeg sprer gjerne det glade budskap om at jeg er fornøyd med leveransen og samarbeidet med firmaets hyggelige medarbeidere.

ALF

mer enn ett år siden

Gjorde en befaring og leverte skriftlig anbud til normal pris. Kom litt FØR avtalt tid (uvanlig!). Utførte arbeidet på en pen, ryddig og intelligent måte.

nytt fint bad på skøyen

mer enn ett år siden

Hadde et krevende prosjekt med flytting av bad og kjøkken. Der andre rørleggere så problemer ser hagen muligheter. Ryddig kontrakt, kun positive overraskelser underveis. Man merker et engasjement for at du skal bli fornøyd, hyggelige håndverkere som møter til avtalt tid og yter ekstraservice som den selvfølgeligste ting. Ting som ble påpekt eller bemerket fra vår side ble tatt tak i raskt og ordentlig. Kan virkelig anbefale Hagen!

Meget fornøyd

mer enn ett år siden

Har brukt Hagen VVS til å bygge om / fullstendig rehabilitere to bad / vaskerom. Å benytte håndverkere er et spørsmål om tillit. Full score for Hagen VVS på dette området. Fornuftig prisnivå kombinert med meget pålitelig arbeid, oppfølging og rådgivning (ingen følelse av anbefaling av dyre løsninger) gjør at selskapet kan gis de beste anbefalinger.

Helene Melian

mer enn ett år siden

Jeg er meget fornøyd med arbeidet. Badet ble ble total renovert til riktig tid og avtalt pris. Meget fornøyd med legging av flis og badromsplatene. Resultatet ble bedre enn foventet.

Jørund E. Torjussen

mer enn ett år siden

Hagen VVS er proffe og leverer til avtalt pris og kvalitet. Har nettopp fått installert nye radiatorer. De var veldig fleksible på når arbeidet skulle utføres, og gjorde jobben på en meget tilfredstillende måte. Jeg brukte Hagen VVS også ved en større rehabilitering for fire år siden, også da var jeg svært godt fornøyd med deres innsats.

Knut Ole Hol

mer enn ett år siden

Etter anbefalinger valgte vi å bruke Hagen VVS AS til totalrenovering av vårt bad. Det valget er vi veldig godt fornøyd med. De er hyggelige, imøtekommende, svarer på spørsmål vi har og badet var ferdig til avtalt tidspunkt. God dokumentasjon av hva som ble gjort fikk vi utlevert da badet var ferdig.
Vi kan anbefale Hagen VVS på det varmeste

Elin Merete Myrmel-Johansen

mer enn ett år siden

Hagen VVS har revet det gamle og bygget opp et nytt flott bad hos oss. Gode forberedelser, tett prosjektoppfølging og kvalitet i arbeidet gjør at jeg gjerne anbefaler dere til andre. Tusen takk!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Jeg skulle fjerne et gammelt badekar på badet mitt som tok plass og lakk vann over alt. Jeg gjorde en avtale med Hagen VVS som kom på gratis befaring, fant en god løsning med skriftlig tilbud og monterte et kjempefint dusjkabinett uken etterpå. De kom til og med en halv time før avtalt tid! :-)
Daglig leder Kjetil Hagen er veldig profesjonell og løsningsorientert, kan anbefales til alle.

Marius og Kaja

mer enn ett år siden

Vi inviterte fire godkjente våtromsbedrifter på befaring for rehabilitering av baderom. Hagen VVS gjorde et solid førsteinntrykk, de tok seg god tid, noterte og spurte underveis. Av tilbudene vi mottok var Hagen VVS de eneste som hadde fått med seg alle detaljer. Vi valgte dem ettersom vi oppfattet dem som de mest seriøse og hadde levert det mest dekkende tilbudet.

Hagen VVS gjorde en god og effektiv jobb til avtalt tid (og kost), og kom med forslag til løsninger etterhvert som arbeidet pågikk.

Vi hadde veldig god kommunikasjon med prosjektleder og de som utørte arbeidet både før under og etter jobben. De leverte ryddig dokumentasjon etter endt jobb.

Jan Erik Hansen

mer enn ett år siden

Jeg var i kontakt med flere firma og valgte Hagen VVS til å rehabilitere mitt bad.Thomas Sonerud Larsen styrte arbeidet på en fantastisk måte.Han kom med råd og veiledning under hele prosessen.Badet ble ferdig til avtalt tid og pris.Jeg kan anbefale Hagen VVS på det varmeste.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Vi har vært så heldige å få hjelp av Rørleggermester Thomas Sonerud Larsen fra Hagen VVS. I prosessen var vi i kontakt med flere firma, og ingen var i nærheten av å ha samme oppfølging. Når de i tillegg kommer ut blant de billigere er det to tomler opp! Proffe folk!

Carl Chr. Dahl

mer enn ett år siden

Jeg har benyttet Hagen VVS til rehabilitering av 3 bad og til annet rørleggerarbeid og kan gi mine beste anbefalinger. Firmaet er konkurransedyktig på pris, og daglig leder har gitt mange gode innspill til praktiske løsninger. Hagen VVS har dyktige folk som gjør en førsteklasses jobb og som overholder alle frister.

Interiørdesigner

mer enn ett år siden

Jeg brukte Hagen VVS når jeg skulle pusse opp badet fra grunnen av. Og til rørlegger arbeidet på kjøkkenet. Hagen VVS kom med det tilbudet jeg syntes ga mest valutta for pengene. Jeg er veldig fornøyd med jobben som et utført og de løsningen Hagen foreslo. Håndverkerne som Hagen sammarbeider med er dyktige folk. Jeg oppfatter Hagen som seriøs da de har utført jobben til avtalt tid og pris i tilleg til at anbudet og papirer var ryddige og oversiktlige. Jeg kommer til å bruke Hagen nestegang jeg skal pusse opp et bad, og vil også anbefale dem til andre.

Songli

mer enn ett år siden

Vårt første møte med Kjetil Hagen i 1997 har resultert i 3 våtromsrehabiliteringer under hans kyndige veiledning. I tillegg til kvalitet i alle ledd, holder Hagen VVS seg til budsjett og avtalte, rimelige priser. Hagen VVS innehar sjelden dyktig kompetanse hva gjelder design og yter utmerket kundeservice. Hagen VVS er en rørleggerbedrift vi varmt vil anbefale for alle typer oppdrag – fra enkle reparasjoner til full rehabilitering/ nyetablering.

Mulige nummerkombinasjoner

994323269943 2326994 32 32699 43 23 26