Om firma

Healer med lang erfaring og gode referanser, healing og fjernhealing på heltid siden 1982.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
997 08 ...
Adresse

Arnstadåsen 6

7510 Skatval

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Om oss

Healer med lang erfaring og gode referanser, healing og fjernhealing på heltid siden 1982.

Halvard er en naturlig intuitiv healer med medfødte evner. Han oppdaget disse evnene omkring 1980 etter at han begynte å praktisere yoga og meditasjon. Sommeren 1982 hadde han så mange klienter at han måtte gjøre et valg, fortsette å jobbe på fabrikken der han jobbet eller healing på heltid. Han valgte healing på heltid siden han følte det var hans misjon i livet. Han følte at han ble født til å helbrede. Han har siden 1982 praktisert healing og fjernhealing på heltid.

For å være en god healer for andre må du være i god balanse både fysisk og mentalt. Han ble overbevist om sine evner etter å ha behandlet seg selv og noen arbeidskolleger. De første årene fra 1980 fikk han åndelig veiledning, åndelige venner viste ham bilder og fortalte ham hvilke ferdigheter han hadde og hva han skulle gjøre. På grunn av sitt omfattende healing arbeide med mange klienter og lange dager, ble hans energiske vibrasjoner svært høye allerede på 1980-tallet, og dette er grunnen til at hans fjernhealing er så effektiv.

Han kan lett sette seg selv i en meditativ tilstand for å høyne sine energier noe som er nødvendig for at healing skal finne sted. Han bruker ikke sine egne energier men han er et medium, en kanal mellom klienten og den åndelige verden. Flere personer som er følsomme for energier har rapportert at hans fjernhealing har føltes likedan som healing in persona.

Han utfører fjernhealing, åndelig helbredelse som inkluderer Reiki Healing, Reconnective Healing, Chakra balansering, healing av dyr, steder og tidligere hendelser.

Åndelig Healing foregår på det åndelige plan og inneholder alle de andre healing former og mye mer.

Halvard Nordfjærans valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Halvard Nordfjæran

Omsetning

0 tkr

Fortjenestemargin

0.00 %

Antall ansatte

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Halvard Nordfjæran er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

HALVARD NORDFJÆRAN

Org.nr:

983782663

Selskapsform:

ENK

NACE-bransje

96.090 Personlig tjenesteyting ikke nevnt annet sted

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

99708350

9970 8350

997 08 350

99 70 83 50