Om firma

Med vår breie erfaring og kompetanse kan vi tilby deg ein komplett leveranse utført med beste handtverk og kvalitet.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
57 72 03...
Adresse

Flovegen 10

6800 Førde

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Med vår breie erfaring og kompetanse kan vi tilby deg ein komplett leveranse utført med beste handtverk og kvalitet.

Om oss

Harald Kapstad AS vart etablert i 1969 av Harald Kapstad. I starten var dette eit privat eigd selskap som i hovedsak dreiv med mur- og pussarbeid. Etterkvart som tida gjekk vart selskapet omdanna til aksjeselskap då arbeidsoppgåvene endra seg til å gjelde heile bygningsfasen frå start til slutt. Geir Harald Kapstad overtok drifta i 2005, selskapet har sidan den tid hatt forretningsadresse i Flovegen 10 på Øyrane i Førde.

Firmaet har 25 tilsette og i tida framover har vi som mål å vere eit stabilt og mellomstort selskap innan bygg og anlegg der vi utfører både små og store oppdrag for det offentlege og private markedet. Ved større prosjekt og i periodar med mange arbeidsoppdrag leiger vi inn kontraktørar for å utføre delar av arbeidsoppgåvene.

Med vår breie erfaring og kompetanse kan vi tilby deg som kunde ein komplett leveranse utført med beste handverk og kvalitet. Det gjer det enklare og meir oversiktleg for deg som kunde å berre ha eit selskap å forholde deg til der vi vil vere din totalleverandør innan bygg og anlegg. På lik linje med at vi kan utføre det praktiske arbeidet for deg, kan vi også stå som ansvarleg søkjar for deg og vi kan vere behjelpeleg med å planlegge, prosjektere og teikne dine prosjekt til minste detalj, alt i ein prosess der vi setter dine krav og ynskjer høgast. Ta gjerne kontakt for ein prat om dine utbyggingsprosjekt og planar og vi vil hjelpe deg fram til eit komplett og ferdig prosjekt.

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Harald Kapstad AS

Omsetning

77 907 tkr

Fortjenestemargin

10.00 %

Antall ansatte

32

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Harald Kapstad AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

HARALD KAPSTAD AS

Org.nr:

994000691

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

41.200 Oppføring av bygninger

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

03.04.2009

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

57720300

5772 0300

577 20 300

57 72 03 00