Om HAV Aqua

HAV elektro AS er et el-installasjonsselskap som levere alt av elektrotjenester til landbaserte og maritime næringer. Vi utfører også alt av el. installasjon i hus, hytter og Naust.Vi utfører alt av elektroservice på skip og og til fiskeoppdrett. Bla våre tilleggsgodkjenninger er DSB kontroll på fiskebåter, lasteskip og arbeidsbåter. Vi har også sentralgodkjenning for Brannalarm og Ekom. Ta kontakt med oss når du trenger noe.

Maritim

Til maritime næringer utfører vi alt av installasjoner, service, el.kontroll. og prosjektoppfølging av nybygg på skip. Vi har et erfarent mannskap som tar på seg oppdrag uansett hvor skipet befinner seg og vi jobber med alle typer skip.

Havbruk

Vi leverer varer og tjenester til Havbruk under vårt merkenavn HAV aqua. Vi leverer gode og robuste løsninger med utstyr du kan stole på.

I valg av løsninger legger vi vekt på at utstyr skal være lett å bruke, lang levetid og enklest mulig vedlikehold. Vi legger også vekt på at løsningene skal være miljøvennlige.

Vi designer løsninger og prøver de ut over lang tid, under tøffe forhold. Løsninger som er gode og holdbare tar vi inn i vårt vareutvalg. Utstyr fra oss er i dag i bruk på oppdrettslokaliteter i Norge hos Lerøy, Mowi og flere av medlemmene i Salmon Group.

Industri

Vi leverer konkurransedyktige elektrikertjenester til bedrifter. Hos oss kan du bestille alt av elektrisk utstyr og montering. Vi utfører også alt av vedlikehold av det elektriske anlegget i eksisterende bygg.

Vi tar også på oss oppdrag med prosjektering, rådgivning og prosjektledelse for elektriske installasjon.

Privat

For privatpersoner gjør vi alt fra montering av stikkontakter, skru opp lamper, montere elbil-ladere, solcelleanlegg og varmepumpeanlegg til oppgradering av eksisterende elektrisk anlegg. Vi leverer også komplette installasjoner i hus og naust.

Under ser du noen av tjenestene vi tilbyr, men ta gjerne kontakt om du trenger hjelp til noe som ikke står her – vi kan hjelpe med det meste!

Bildegalleri

  • HAV Aqua Fiskeoppdrett, Bergen - 1
  • HAV Aqua Fiskeoppdrett, Bergen - 2

Kategorier

Mulige nummerkombinasjoner

561831405618 3140561 83 14056 18 31 40