Om HAV elektro AS

HAV elektro AS er et el-installasjonsselskap som levere alt av elektrotjenester til landbaserte og maritime næringer. Vi utfører også alt av el. installasjon i hus, hytter og Naust.Vi utfører alt av elektroservice på skip og og til fiskeoppdrett. Bla våre tilleggsgodkjenninger er DSB kontroll på fiskebåter, lasteskip og arbeidsbåter. Vi har også sentralgodkjenning for Brannalarm og Ekom. Ta kontakt med oss når du trenger noe.

Maririm

Til maritime næringer utfører vi alt av installasjoner, service, el.kontroll. og prosjektoppfølging av nybygg på skip. Vi har et erfarent mannskap som tar på seg oppdrag uansett hvor skipet befinner seg og vi jobber med alle typer skip.

Havbruk

Vi leverer varer og tjenester til Havbruk under vårt merkenavn HAV aqua. Vi leverer gode og robuste løsninger med utstyr du kan stole på.

I valg av løsninger legger vi vekt på at utstyr skal være lett å bruke, lang levetid og enklest mulig vedlikehold. Vi legger også vekt på at løsningene skal være miljøvennlige.

Vi designer løsninger og prøver de ut over lang tid, under tøffe forhold. Løsninger som er gode og holdbare tar vi inn i vårt vareutvalg. Utstyr fra oss er i dag i bruk på oppdrettslokaliteter i Norge hos Lerøy, Mowi og flere av medlemmene i Salmon Group.

Industri

Vi leverer konkurransedyktige elektrikertjenester til bedrifter. Hos oss kan du bestille alt av elektrisk utstyr og montering. Vi utfører også alt av vedlikehold av det elektriske anlegget i eksisterende bygg.

Vi tar også på oss oppdrag med prosjektering, rådgivning og prosjektledelse for elektriske installasjon.

Privat

For privatpersoner gjør vi alt fra montering av stikkontakter, skru opp lamper, montere elbil-ladere, solcelleanlegg og varmepumpeanlegg til oppgradering av eksisterende elektrisk anlegg. Vi leverer også komplette installasjoner i hus og naust.

Under ser du noen av tjenestene vi tilbyr, men ta gjerne kontakt om du trenger hjelp til noe som ikke står her – vi kan hjelpe med det meste!

HAV elektro AS' valgte linker

Eier du bedriften?

Logg in
  • HAV elektro AS Elektriker, Austevoll - 1
  • HAV elektro AS Elektriker, Austevoll - 2
  • HAV elektro AS Elektriker, Austevoll - 3
  • HAV elektro AS Elektriker, Austevoll - 4
  • HAV elektro AS Elektriker, Austevoll - 5
  • HAV elektro AS Elektriker, Austevoll - 6
  • HAV elektro AS Elektriker, Austevoll - 7

HAV elektro AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

HAV ELEKTRO AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

10.09.2012

Org.nr:

998853710

Aksjekapital

180000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

43.210 Elektrisk installasjonsarbeid

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Lars Egil Økland

Styrets leder

Lars Egil Økland

Styremedlem

Ann-Krestin Grasdal Økland

Varamedlem

Sigmund Lund

Økonomisk informasjon

Omsetning

23 174 tkr

Fortjenestemargin

−1,6 %

Antall ansatte

10