Om Heimen Husfliden avd Rosenkrantz’ gt.

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Heimen Husfliden avd Rosenkrantz’ gt., Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnHEIMEN LL HUSFLITSUTSAL
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato21.10.1965
Org.nr:912565475
Aksjekapital500000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje14.130 Produksjon av annet yttertøy, 47.510 Butikkhandel med tekstiler og utstyrsvarer

Lederstillinger/Administrasjon

Hilde ØyaDaglig leder
Rune StenersenStyrets leder
Øivind DahlNestleder
Arne SundeStyremedlem
Linn Helén Svendsen-LienStyremedlem

Omtaler om Heimen Husfliden avd Rosenkrantz’ gt.

Anne May Elde

mer enn ett år siden

svare på telefonhenvendelse!
mistet meg som potensiell kunde

Misfornøyd eks-kunde

mer enn ett år siden

Min familie ha handlet bunader på Heimen i 40 år, og ingen av oss har noensinne blitt møtt med noe annet enn dårlig kundebehandling og en nedlatende holdning hos personalet. Å oppleve at man blir øyemålt fra topp til tå med en gang en går inn døra, og at en blir praktisk talt oversett hvis en ikke er myndig er for dårlig for en så veletablert bedrift med så erfarne ansatte. Hadde det ikke vært for at det er det eneste stedet en får kjøpt bunaden min, så hadde jeg aldri satt mine bein i den butikken igjen. Var senest innom for tre dager siden og gikk ut etter fem minutter med en vond følelse i magen. Når man legger igjen flerfoldige tusen i en butikk forventer man i det minste et smil. Når 16-åringen i kassa på Cubus utviser bedre kundeservice, så er det skandaløst at disse voksne damene ikke en gang kan vise vanlig folkeskikk.

Meget fornøyd kunde

mer enn ett år siden

Flott oppfølging med produksjon av min nye bunad. Det var en sann glede for hele familien å få feire første 17 mai hvor alle hadde bunad. Takk for god service og oppfølging.

RS

mer enn ett år siden

Prøvde å ringe, men ingen tar telefonen. Der mistet dere den kunden!

Hege Rosenlund

mer enn ett år siden

Heisa'n, jeg var innom Heimen Husflid da jeg ønsket noe spesiellt for mitt nye barnebarn til jul. Dette syns jeg var en flott butikk med et enda bedre utvalg. Masse lekre ting til både store og små. En butikk som var innbydende. Hyggelig betjeningen som svarte og hjalp meg med det jeg lurte på. Gaven til mitt lille barnebarn var en innetier og som bestemor var jeg veldig godt fornøyd. Kommer til å stikke innom der ved en senere anledning også. Tusen takk for god hjelp, og ha en flott nytt år i 2013.

VS

mer enn ett år siden

Jeg betalte over 40.000 kr for min "norsk produserte bunad". Dere kunne kanskje ha informert meg om at den slettes ikke ble sydd i Norge før jeg betalte?
Skjerp dere!

Christian Warhuus

mer enn ett år siden

Takk for flott service og god oppfølging.