Om HeisConsult Trondheim AS

HeisConsult leverer teknisk rådgivning innenfor løfteinnretninger (dvs heiser, rulletrapper, rullebånd, løftebord, heiser for bevegelseshemmede, ol.). Vi har nær 1900 anlegg i vår faste forvaltnings-/rådgiverportefølje og har alle typer kunder i fra enkeltstående borrettslag, små og store private og offentlige aktører, arkitekter, entreprenører og andre større rådgivnings selskap. Vi besitter flere dyktige fagpersoner med hvert sine spesialfelt.

Om firmaet

HeisConsult ble startet opp i 1992 av som enkeltmannsforetak i Bergen. Det var på dette tidspunktet ikke andre rådgivere innenfor løfteinnretninger i Norge.

Etter stadig økende etterspørsel ble selskapet omgjort til AS i 1997.

Det ble i 2003 opprettet Oslo avdeling som ble bemannet jevnlig fra Bergen.

I januar 2010 flytter HeisConsult til nye lokaler i Husvikholmen hos Heitman Marin AS i Drøbak. Siden den gang har vi flyttet 4 ganger, i de samme byggene for å huse stadig økt bemanning.

Senhøsten 2015 ble TekCon Gruppen lansert.

Dette for å samle firmaene inn under samme paraply og tydligjøre ovenfor kundene at vi jobber som et team for kundens beste.

Etter å ikke hatt fast kontor i Bergen på et par år fikk vi i 2016 starte opp egen avdeling på Vestlandet, nærmere bestemt i Haugesund. Strategisk plassering mellom Bergen og Stavanger.

Pr i dag er vi 5 medarbeider i HQ Drøbak, 1 i Trondheim og 1 i Haugesund.

HeisConsult Trondheim AS' valgte linker

Bildegalleri

  • HeisConsult Trondheim AS Heis, Trondheim - 1
  • HeisConsult Trondheim AS Heis, Trondheim - 2
  • HeisConsult Trondheim AS Heis, Trondheim - 3
  • HeisConsult Trondheim AS Heis, Trondheim - 4
  • HeisConsult Trondheim AS Heis, Trondheim - 5

Mulige nummerkombinasjoner

924976759249 7675924 97 67592 49 76 75