Om Heledeg samtaleterapi v/ Psykoterapeut Bergithe Torp Bø

Psyke betyr sjel, hvilket betyr "hele deg" med tanker, kropp, følelser og sanseimpulser. Alt henger sammen og trenger omsorg når livet blir litt mye. I mitt arbeid hjelper jeg mennesker å nøste opp i tanker, og redusere stress gjennom kognitive og/eller somatiske øvelser. Jeg møter mennesker på nett eller i Grimstad.Tilbudet er basert på min utdanning i: Integrativ psykoterpi, pedagogikk, Psykisk helsearbeid, sjelsorg og veiledning

Samtaleterapi og veiledning - omsorg for hele deg

Når livet er mye kan det hjelpe å lufte tanker, prate høyt og bli speilet av en nøytral part. Noen ganger trenger vi bare å bli validert og lyttet til.

Dersom en i lengre periode har opplevd stress, eller vært utsatt for overveldende episoder eller traumer som har satt spor i nervesystemet, kan det også være nyttig å tilegne seg regulerings øvelser eller benytte seg av terapeutiske verktøy. Jeg har lang erfaring med å støtte mennesker i prosesser med å gjenvinne balansen og finne tilbake til seg selv etter utfordrende livs epoker.

Omsorg for sjelen: Psykoterapi, coaching, pedagogisk veiledning

Mennesker kommer til samtaleterapi med svært ulike forventninger. Ikke alle vet helt hvorfor de kommer, de bare vet at de trenger støtte et stykke på veien. Som terapeut og veileder hjelper jeg mennesker å avdekke hva en ønsker, trenger og vil. Slike refleksjoner kan gjøre det lettere å sette gode grenser og akseptere de begrensningene en må stå i.

Heledeg samtaleterapi v/ Psykoterapeut Bergithe Torp Bøs valgte linker

  • Heledeg samtaleterapi v/ Psykoterapeut Bergithe Torp Bø Heledeg samtaleterapi v/ Psykoterapeut Bergithe Torp Bø, Grimstad - 1

Heledeg samtaleterapi v/ Psykoterapeut Bergithe Torp Bø, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

HELEDEG BERGITHE BØ

Selskapsform:

Enkeltpersonforetak

Stiftelsesdato

-

Org.nr:

925531308

Aksjekapital

0

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

85.599 Annen undervisning ikke nevnt annet sted

Lederstillinger/Administrasjon

Innehaver

Bergithe Torp Bø

Økonomisk informasjon

Omsetning

-

Fortjenestemargin

-

Antall ansatte

-

Kategorier

Kategorier mangler

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

469616484696 1648469 61 64846 96 16 48