Om Henriksen Rørleggerbedrift A/S

Den mest foretrukne leverandøren av baderomsløsninger og andre rørleggertjenester. Bademiljø - best på bad!

Om firmaet

Vi utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag. Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring.

Vi er en Godkjent Våtromsbedrift fra Fagrådet for Våtrom. Dette innebærer at vi er sertifisert fra FFV til å være totalentreprenør på bad og øvrige våtrom. Etter dagens lover og regler er det slik at det generelt ikke er behov for å søke i kommunen ved rehabilitering av bad. Men noen prosjekter er fortsatt søknadspliktig og mange ønsker fortsatt at det skal søkes til kommunen slik at alle papirer er i orden. Vi har alle nødvendige kvalifikasjoner til å vite hva som er søknadspliktig. Hvis du velger oss som leverandør til ditt nye våtrom kan du være sikker på at både utførelsen og dokumentasjonen blir korrekt.

Du kan dermed stole på at våre ansatte både kjenner til og utfører alt arbeid i tråd med gjeldende normer og regler. Alltid!

Henriksen Rørleggerbedrift A/S' valgte linker

Bildegalleri

  • Henriksen Rørleggerbedrift A/S Baderomsinnredning, Våtromsinnredning, Tønsberg - 1
  • Henriksen Rørleggerbedrift A/S Baderomsinnredning, Våtromsinnredning, Tønsberg - 2
  • Henriksen Rørleggerbedrift A/S Baderomsinnredning, Våtromsinnredning, Tønsberg - 3
  • Henriksen Rørleggerbedrift A/S Baderomsinnredning, Våtromsinnredning, Tønsberg - 4
  • Henriksen Rørleggerbedrift A/S Baderomsinnredning, Våtromsinnredning, Tønsberg - 5
  • Henriksen Rørleggerbedrift A/S Baderomsinnredning, Våtromsinnredning, Tønsberg - 6
  • Henriksen Rørleggerbedrift A/S Baderomsinnredning, Våtromsinnredning, Tønsberg - 7
  • Henriksen Rørleggerbedrift A/S Baderomsinnredning, Våtromsinnredning, Tønsberg - 8
  • Henriksen Rørleggerbedrift A/S Baderomsinnredning, Våtromsinnredning, Tønsberg - 9
  • Henriksen Rørleggerbedrift A/S Baderomsinnredning, Våtromsinnredning, Tønsberg - 10

Henriksen Rørleggerbedrift A/S, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnHenriksen Rørleggerbedrift A/S
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato22.12.1987
Org.nr:945873973
Aksjekapital765000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje43.221 Rørleggerarbeid

Lederstillinger/Administrasjon

Torbjørn KrämerDaglig leder
Torbjørn KrämerStyrets leder
Jan Erik KrämerStyremedlem

Omtaler om Henriksen Rørleggerbedrift A/S

Bjørnar Pande Wølner

mer enn ett år siden

Bad i hus fra 1971 (renovert på nittitallet) ble totalrenovert. Lite bad ble slått sammen med toalettrom. Arbeidet innebærer riving av gulv og vegger til bjelkelaget, nye rør, støping (med lekkasjetesting), varmekabler, nye vegger og tak. Fliser på gulv og vegger. Innebygd toalett. Rør i rør system. Ny dør, spot i tak, dusjvegger m.m.

Vi er fornøyd både med resultatet og arbeidsprosessen som er gjennomført. Sluttproduktet ble slik vi forventet, og selv om det dukket opp et par problemstillinger med underleverandør underveis så taklet både Trond E. K. og murmester dette på en profesjonell måte med et godt blikk for kvalitet i utførelsen. Rehabiliteringen var planlagt til å ta 6 uker, og vi fikk en detaljert oversikt over hvem som skulle gjøre hva alle dagene.

Prismessig var de på linje med andre kjente aktører i området, og hadde i tillegg forlenget garanti fra Bademiljø. Vi vil anbefale Henriksen Rørleggerdrift, og spesielt trekke frem deres evne til å få kunden til å føle seg trygg og ivaretatt.

Henning Linnebjerg

mer enn ett år siden

Vi har benyttet Henriksen Rørleggerbedrift AS som hovedentreprenør ved totalrenovering av 2 bad. Helt fra første kontakt har de gitt et meget solid og seriøst inntrykk. Ved befaring kom både snekker og rørlegger og de så raskt muligheter på hvordan vi skulle få til en best mulig løsning. Etter inngått avtale fikk vi skriftlige fremdriftsplaner med start- og sluttdato for begge bad. Disse ble nøyaktig fulgt og badene var klare på angitt dato. På oppstartsmøte med alle involverte (snekker, murer, rørlegger og elektriker) ble det gitt gode innspill ulike alternativer løsninger vi kunne velge. Under hele prosessen har vi hatt en veldig god dialog med èn prosjektleder noe som har forenklet arbeidet for oss og gitt oss en behagelig opplevelse av det å pusse opp 2 bad. Vi er veldig fornøyde med resultatet på begge bad og kan trygt anbefale Henriksen Rørleggerbedrift til andre som har oppussingsplaner! En stor takk til alle som har vært involvert og spesielt Trond Erik Krämer som har ledet arbeidet hos oss på en fabelaktig måte!

Ellen Brun

mer enn ett år siden

I forbindelse med renovering av badet fungerte alle ledd i bedriften meget tilfredsstillende. De viste stor fagkunnskap og innsikt. Der ikke alle avgjørelser var like lette fikk jeg meget god og relevant veiledning som i ettertid viste seg å være helt riktige.
Viktig for kunden er det faktum at alle avtaler ble holdt. Den profesjonelle kundebehandlingen fra salg til gjennomføring var imponerende. Bedriften var opptatt av den beste løsningen som gav meg klart følelsen av å bli godt ivaretatt.
Jeg anbefaler Henriksen Rørleggerbedrift på det varmeste!

Jørg

mer enn ett år siden

at jeg ikke har brukt dem før. Kun med en telefonsamtale fant de ut at jeg heller trengte en elektriker. Svært hyggelig samtale med kunnskapsrik medarbeider. Takk.

Zupert

mer enn ett år siden

Vannlekkasje, telefon til firmaet tidlig om morgenen. De stilte på døra med hyggelig håndverker under to timer seinere. I løpet av kort tid var deler skiftet, feilen utbedret og jeg kunne dra på jobb.
Flott.

Anne Anker

mer enn ett år siden

Vi har fått totalrenovert badet. Dette innebærer opppigging av gulv, nye rør, varmekabler, nye vegger og tak. Fliser på gulv og vegger. Nytt dusjkabinett og bademøbler. Rør i rør system.
Vi er meget fornøyd både med resultatet og arbeidsprosessen som er gjennomført. Rehabiliteringen var planlagt til å ta 5 uker, og vi fikk en detaljert oversikt over hvem som skulle gjøre hva alle dagene. Alt arbeid ble gjennomført etter planen med dyktige håndverkere. Vi vil så absolutt anbefale Henriksen Rørleggerbdrift.

Anne og Morten

Berit og Øivind Kaalstad

mer enn ett år siden

Vi gjorde en totalavtale med Henriksen Rørleggerbedrift AS som omfattet rørlegger, snekker, elektriker og murer, og alle involverte hadde en meget profesjonell tilnærming til jobben. Vi hadde et gammelt bad som trengte total renovering, og rommet ble strippet til ytterkledning, loft og undergulv. Alt ble bygget opp på nytt med ny lufting av soil over tak, ny isolasjon i vegger, gulv og tak, og støp av nytt gulv med varme. Tetting og membran ble lagt og hele rommet ble flislagt før nytt vegghengt toalett og innredning ble montert. Dette var en stor jobb med mange involverte, og vi er meget imponert over at den skriftlige fremdriftsplanen ble fulgt 100%.
Vi har fått et nytt, lekkert bad takket være hyggelige og dyktige håndverkere, og kan varmt anbefale både rørleggerfirmaet og deres samarbeidspartnere. Takk til alle som gjorde dette mulig for oss!!!

Gerd Elisabeth Henriksen

mer enn ett år siden

Dette har vært en positiv opplevelse! Vi engasjerte Henriksen Rørleggerbedrift AS til å ha totalansvaret for renovering av vårt bad. Et 27 år gammelt bad med plassering i et hus fra slutten av 1800-tallet med skjevheter både her og der. Det ble strippet helt til yttervegger og yttertak, isolert og bygget opp som et nytt rom. Omfattende, ja, men den kjempegode logistikken gjorde at alt gikk veldig bra og ryddig underveis. Og resultatet ble formidabelt. Alt fra snekker-, elektriker-, fliseleggings- og rørleggerarbeid er utført med stor faglig dyktighet. Og dette uttales ut fra at vi selv har praktiske kunnskaper. Servicen har dessuten vært upåklagelig i fht alle fagområdene, og ikke minst oppfølgingen fra Henriksens Rørleggerbedrift AS
Det er fantastisk å oppleve en følelse av luksus hver gang vi går inn på vår nye bad!! Tusen takk!!

Per Martin og Bitten

mer enn ett år siden

Tenk dere bare fantastiske fagfolk gjør en kraftanstrengelse som var estimert til 3-4 uker. Tuuusen takk, 14 dager er en drøm. Makan til flotte arbeidsfolk har vi aldri sett. Vi anbefaler på det sterkeste - handle lokalt, bruk Henriksen Rørleggerbedrift! Med vennlig hilsen Per Martin og Bitten. Vi ser at skalene går til 5 stjerner, derfor gir vi 8!

meg

mer enn ett år siden

Ringte i forbindelse med kampanje de hadde.Ble hyggelig motatt.Lurte på om det var mulig å få reservert et produkt og det var ingen problemer.God kundebehandling enkelt og greit sånn skal det gjøres.

Mulige nummerkombinasjoner

333576763335 7676333 57 67633 35 76 76