Om firma

Med vår lange erfaring tilbyr vi prosjektering, levering og montering av fysisk områdesikring, til industi og næringsliv, offentlig virksomhet og private. Våre løsninger innbefatter alle typer gjerder, porter, bommer og...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
22 90 05...
Adresse

Jernkroken 18

0976 Oslo

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Med vår lange erfaring tilbyr vi prosjektering, levering og montering av fysisk områdesikring, til industi og næringsliv, offentlig virksomhet og private. Våre løsninger innbefatter alle typer gjerder, porter, bommer og personsperrer. Våre produkter lages i hovedsak på konsernets egne fabrikker. HERAS = SIKRE LØSNINGER

Om firmaet

Heras-gruppen har siden 1952 utviklet seg fra sine nederlandske røtter innen gjerdevirksomhet til å bli en start til slutt-leverandør av områdebeskyttelsesløsninger, med forretningsvirksomhet i 12 land. For tiden sysselsetter gruppen mer enn 1100 høyt kvalifiserte eksperter. Sammen designer, produserer, installerer og vedlikeholder vi områdebeskyttelsesløsninger på tvers av bransje-, samfunns- og industrisektorer. Målet med beskyttelse er å sørge for at mennesker, områder og gjenstander er trygge og sikre. Dette er Heras’ kjerne.

Vi verdsetter kundene våre ved å jobbe på en etisk måte og ved å behandle dem med integritet. Vi beskytter våre ansatte ved å sørge for trygge arbeidsforhold, og miljøet gjennom fokuserte energi- og forurensningskontrollprogrammer. Målet vårt er å bli Europas ledende merkevare innen områdebeskyttelse, og dette vises gjennom vårt engasjement, vår ekspertise og pålitelighet. Hver eneste dag setter vi beskyttelse i fokus for virksomhetene våre for å beskytte områdene der våre verdifulle eiendeler befinner seg.

Heras Norge ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Heras Norge AS

Omsetning

42 259 tkr

Fortjenestemargin

9.30 %

Antall ansatte

23

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Heras Norge AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

HERAS NORGE AS

Org.nr:

990858438

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

43.290 Annet installasjonsarbeid

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

23.01.2007

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Kategorier
Nøkkelord
Mulige nummerkombinasjoner

22900555

2290 0555

229 00 555

22 90 05 55