Om firma

Staten krever ID-kort for ansatte i bygg- og anleggsbransjen og renholdsbransjen. Vi leverer godkjente kort, og følger opp når de må fornyes.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
22 60 22...
Adresse

Operagata 61A

0194 Oslo

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Åpent

0:00 - 24:00

Omtaler

(1)

Vis omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image

Om oss

Staten krever ID-kort for ansatte i bygg- og anleggsbransjen og renholdsbransjen. Vi leverer godkjente kort, og følger opp når de må fornyes.

Hva er HMS-kort for byggebransjen?

Arbeidstilsynet skal sørge for at forskriften følges. Hensikten er å identifisere hvem bygg/anleggsarbeideren er, og hvem han/hun jobber for. Kortet er altså et ID-kort som skal være med på å forhindre svart arbeid, sosial dumping, ulovlig arbeidsinnvandring, m.m.

Det er derfor i byggebransjens interesse at forskriften blir fulgt og at det dermed blir vanskeligere for useriøse aktører å skaffe seg konkurransefortrinn.

HMS-kortene utstedes av Evry card på vegne av staten. Vi bistår bedrifter som ønsker å sette ut arbeidet med å søke om kort til sine ansatte.

Hvem trenger HMS-kort?

HMS-kort må bæres av alle som arbeider på bygg- og anleggsplasser, både på kort og lang sikt, i tillegg til enkeltpersonforetak som arbeider på byggeplasser på vegne av firma eller privatpersoner.

Påbudet om å ha byggekort gjelder også de som utfører støttefunksjoner på en byggeplass, slik som arkitekter, renholdspersonale, kantinemedarbeidere, osv.

Personer som transporterer varer til og fra bygge- og anleggsplasser, skal også ha kort dersom transportoppdragene er rutinemessige.

Håndverkere som kun jobber i privatmarkedet, f.eks monterer kjøkken, er også omfattet av påbudet.

Krav til firma

For å kunne bestille HMS-kort for bygg /anlegg og renholds bransjen må firmaet være registrert i Brønnøysundregistrene og Merverdiavgiftsregistere.

Brønnøysundregistrene (dvs. at firma må ha organisasjonsnummer)

Merverdiavgiftsregisteret* *) Vi kan unntaksregistrere firmaer som er nystartede, eller av andre årsaker ikke er blitt registrert i MVA-registeret.

Krav til ansatte

For å kunne bestille HMS-kort for bygg og anleggsbransjen må ansatte være registrert i disse registrene:

Folkeregisteret eller SFU (SFU = Sentralskattekontoret for utenlandssaker)

NAV Aa-registeret (register for arbeidstakere)

Utenlandske arbeidstakere trenger kun å registrere seg hos SFU, som tildeler et D-nummer og ivaretar informasjon om arbeidsforholdet.

Viktig: Vi får ikke produsert kort hvis det mangler registrering på den ansatte. Selv om registrering er sendt er det ikke sikkert den er ferdig. Bestillinger som foretas uten at registreringen er klar medfører forsinkelser og ekstraarbeid.

Konsekvenser ved å ikke ha gyldig byggekort/HMS-kort

Foretak som ikke har skaffet seg HMS-kort til ansatte vil få pålegg fra Arbeidstilsynet om å gjøre det. Hvis pålegget ikke etterleves kan Arbeidstilsynet nekte ansatte å jobbe inntil kort er anskaffet. Særlig graverende tilfeller vil bli politianmeldt

Hmskort ASs valgte linker

Omtaler

vidar petersen

6 måneder siden

fira jøren velge god ser

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Hmskort AS

Omsetning

53 tkr

Fortjenestemargin

42.20 %

Antall ansatte

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Hmskort AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

HMSKORT AS

Org.nr:

928051870

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

46.739 Engroshandel med byggevarer ikke nevnt annet sted

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

20.09.2021

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

22602202

2260 2202

226 02 202

22 60 22 02