Om Holiday Bilutleie Zawislak

Velkommen til Holiday bilutleie! Vi leier både ut personbiler, varebiler og minibuss (7-9 seter). Våre biler står i Hagan og Oslo. I Oslo finner du bilene våre på : Årvåll, Bjerke & Kalbakken.Ta kontakt på telefon/mail for pris :-)

Vår visjon er å gjøre dine reiseopplevelser i og rundt Oslo både enkle og rimelige. Som leverandør av bilutleie i regionen, skiller vi oss ut ved å tilby et bredt utvalg av høykvalitetskjøretøy, en fleksibel tilnærming til levering og konkurransedyktige priser som passer ethvert budsjett.

Variert bilpark

Utforsk Oslo og omegn i stil med våre 9-seters biler, personbiler og varebiler. Uansett om du planlegger en familieutflukt, forretningsreiser eller flytting, har vi den perfekte bilen for deg.

Fleksibel levering

Vi forstår at bekvemmelighet er nøkkelen. Derfor tilbyr vi fleksible alternativer for billevering. Enten du trenger kjøretøyet levert til ditt hotell, hjem eller et annet praktisk sted i Oslo, er vi her for å imøtekomme dine behov.

Rimelige priser

Hos Holiday bilutleie tror vi ikke på å bryte banken for å få en pålitelig leiebil. Våre priser er blant de mest konkurransedyktige i markedet, slik at du kan nyte friheten ved å utforske Oslo uten å bekymre deg for høye kostnader.

Lokal ekspertise

Med base i Oslo har vi dyp lokalkunnskap som vi gjerne deler med deg. Enten du trenger anbefalinger for steder å besøke, veiråd eller lokale arrangementer, er vi her for å hjelpe deg.

Kundetilfredshet i fokus

Vi setter kundetilfredshet øverst på vår prioriteringsliste. Jeg jobber hardt for å sikre at din leieopplevelse er smidig, problemfri og tilpasset dine spesifikke behov.

Velg Holiday bilutleie for en opplevelse som går utover forventningene. Utforsk Oslo og omegn med tillit, komfort og økonomi. Vi ser fram til å være din partner på veien!

Eier du bedriften?

Logg in

Holiday Bilutleie Zawislak, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

HOLIDAY BILUTLEIE ZAWISLAK

Selskapsform:

Enkeltpersonforetak

Stiftelsesdato

-

Org.nr:

928701174

Aksjekapital

0

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

77.110 Utleie og leasing av biler og andre lette motorvogner

Lederstillinger/Administrasjon

Innehaver

Pawel Mariusz Zawislak

Økonomisk informasjon

Omsetning

-

Fortjenestemargin

-

Antall ansatte

1 - 4