Om Holm Rørservice

"Velg oss som din pålitelige rørlegger i Larvik!Med vårt sterke fokus på kvalitet og kundetilfredshet, har vi etablert oss som den foretrukne rørleggeren i Larvik og omegn. Vårt dedikerte team av erfarne rørleggere kombinerer ekspertise med lidenskap for å levere tjenester som går utover forventningene.

Hva gjør oss unike?

🛠️ Høy kvalitet: Vi går aldri på akkord med kvaliteten på vårt arbeid. Uansett om det er en enkel reparasjon eller en kompleks installasjon, kan du stole på at vi leverer det beste resultatet.

📅 Punktlig: Tiden din er verdifull, og vi er kjent for vår punktlighet. Vi overholder alltid avtalte tidsfrister og gir deg trygghet.

💰 Konkurransedyktige priser: Vi tilbyr rettferdige priser og gjennomsiktige kostnadsberegninger, slik at du alltid vet hva du kan forvente.

🔧 Allsidig kompetanse: Vårt team er eksperter innen alt fra VVS til oppvarming og kloakkarbeid. Uansett hva din rørleggingsutfordring er, har vi løsningen.

🏡 Lokalt forankret: Vi er stolte over å være en del av Larvik-samfunnet og setter pris på tilliten vi har bygget opp blant våre naboer og kunder.

Når du velger oss som din rørlegger i Larvik, velger du pålitelighet, kvalitet og dedikasjon. Kontakt oss i dag for alle dine rørleggerbehov, og opplev forskjellen selv!"

Eier du bedriften?

Logg in
  • Holm Rørservice Rørlegger, Larvik - 1
  • Holm Rørservice Rørlegger, Larvik - 2
  • Holm Rørservice Rørlegger, Larvik - 3
  • Holm Rørservice Rørlegger, Larvik - 4

Holm Rørservice, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

HOLM RØRSERVICE

Selskapsform:

Enkeltpersonforetak

Stiftelsesdato

-

Org.nr:

931840983

Aksjekapital

0

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

43.221 Rørleggerarbeid

Lederstillinger/Administrasjon

Innehaver

Trym Ringdal Holm

Økonomisk informasjon

Omsetning

-

Fortjenestemargin

-

Antall ansatte

-