Om Holmris Form/Funk AS

Form/Funk er forhandler av interiør og kontormøbler til kontraktsmarkedet. Vi jobber mot privat og offentlig næringsliv, samtidig som vi besitter rammeavtaler mot offentlig sektor.

Om oss

Form/Funk er en møbelforhandler som hele tiden jakter den ideelle kombinasjon av form og funksjon. Det er ikke menneskene som skal tilpasse seg omgivelsene, men omgivelsene som skal tilpasse seg menneskene. Form/Funk er forhandler av interiør og kontormøbler til kontraktsmarkedet. Vi jobber mot privat og offentlig næringsliv, samtidig som vi besitter rammeavtaler mot offentlig sektor.

Skal utfordre gamle oppfatninger

Form/Funk skal være en måte å tenke på. Vi skal utfordre gamle oppfatninger, og gjerne stikke hull på noen myter. Vi stiller oss derfor spørsmålene; må et kontor se ut som et kontor? Må en bank se ut som en bank? Må en skole se ut som en skole? Det er tid for forandringer hvor det er mennesket som må stå i fokus å trives i våre miljøer. Vi vet nemlig av erfaring hvor stor forskjell et skifte av omgivelsene kan utgjøre for et arbeidsmiljø. At det ofte også vil øke produktiviteten er jo en fin bonus.

Fra Norske Kontormøbler til Form/Funk

Vi startet med navnet Norske Kontormøbler, og har siden 1999 vært en kjent og veletablert kontormøbelaktør i Oslo. I 2010 skiftet vi navn til vi med Form/Funk. Eierne har tatt med seg sin lange erfaring og store kompetanse inn i Form/Funk, slik at du nå vil møte Norske Kontormøbler som Form/Funk Oslo.

Bildegalleri

  • Holmris Form/Funk AS Kontorinnredning, Oslo - 1
  • Holmris Form/Funk AS Kontorinnredning, Oslo - 2
  • Holmris Form/Funk AS Kontorinnredning, Oslo - 3
  • Holmris Form/Funk AS Kontorinnredning, Oslo - 4

Holmris Form/Funk AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnHOLMRIS FORM/FUNK AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato03.02.2010
Org.nr:995253542
Aksjekapital4150000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje46.650 Engroshandel med kontormøbler

Lederstillinger/Administrasjon

Gisle Enger-UllbråtenDaglig leder
Hege Thidemansen SchüsslerStyrets leder
Morten Granhaug LarssenStyremedlem
Odd Erik OttesenStyremedlem
Henrik Holmris HansenStyremedlem
Peter ThostrupStyremedlem