Om Hurtigruta Carglass® Nydalen

Har du en glasskade? Ta kontakt med Hurtigruta Carglass® Nydalen! Som spesialist på reparasjon og skifte av bilglass hjelper vi deg raskt og effektivt! Hurtigruta Carglass® Nydalen kan skifte eller reparere alle bilruter uansett merke og modell. I tillegg kan du stole på at vi re-kalibrerer ditt kamera og førerassistentsystemer til bilen etter ruteskift. Vi hjelper deg når uhellet har vært ute ✓ Reparerer steinsprutskader ✓ Skifter alle type bilglass ✓ Re-kalibrerer frontruten ✓Støvsuger bilen ✓ Vasker bilrutene ✓ Vindusviskere ✓ Aquapel ✓ Ordner alt med forsikring i forbindelse med bilglass ✓ Vi hjelper deg med skaden raskt og effektivt. Du finner oss på Kristoffer Aamots gate 5 i Oslo. Velkommen! Bilglass, Kalibrering, Bosch vindusviskere, Aquapel

Hurtigruta Carglass® Nydalens valgte linker

Bildegalleri

  • Hurtigruta Carglass® Nydalen Bilglass, Oslo - 1
  • Hurtigruta Carglass® Nydalen Bilglass, Oslo - 2

Hurtigruta Carglass® Nydalen, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn-
Selskapsform:-
Stiftelsesdato-
Org.nr:-
Aksjekapital-
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje

Lederstillinger/Administrasjon

Omtaler om Hurtigruta Carglass® Nydalen

Geir Stanes

mer enn ett år siden

Hyggelig betjening, topp service og plettfri reparasjon av frontruta. I tillegg til å være kjappe og nøyaktige med reparasjonen rengjorde de også vinduene og støvsugde bilen min gratis! Kommer garantert til å benytte meg av dette verkstedet ved en senere anledning :-)

Sissel

mer enn ett år siden

Ikke bare fikset de skaden på kort tid men de vasket alle rutene, støvsugde og la igjen en sprayflaske med vindusvask. Det kostet ikke en krone.

Ola D.

mer enn ett år siden

Meget hyggelig betjening. Holder de oppgitte tider på minuttet. Arbeidet utført til en ren sekser.

Kjetil

mer enn ett år siden

Rask service, vasket alle ruter og støvsugd bilen innvendig. Fikk med ruterens. Veldig positivt overrasket.

Marius

mer enn ett år siden

Leverte bilen tidlig onsdags morgen med knust siderute bak, de kunne fikse bilen min på dagen og fikk beskjed via sms når bilen var ferdig. Kjempebra service og hyggelig betjening. Anbefales.

Camilla

mer enn ett år siden

Fikk en positiv overraskelse da jeg hentet bilen min som ble fikset for en stensprut skade, og de både hadde vasket vinduer og støvsugd. Hyggelig betjening og god service, anbefales absolutt!!

Odd R

mer enn ett år siden

Jeg ringte hurtigruta i dag og fikkk melding om at de kunne ta imot meg på timen. Ved ankomst ble jeg mottatt av en hyggeleig og blid jente. Kaffe og avis, mens de ute i hallen fikset steinsprut skaden på frontruta. Ikke nok med det; de vasket alle ruter og støvsuget bilen inni.. DET kaller jeg service. En positiv opplevelse på slutten av en lang dag