Om Ibsen Reiser AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Ibsen Reiser AS

Thelma Kraft

mer enn ett år siden

Heldigvis fant vi Ibsenreiser og takk til Souad Laatiaoui som var lydhør for våre ønsker og laget "skreddersøm" for to voksne damer på tur. Vi besøkte Buenos Aires inklusive opphold på en Estancia (El Ombu) på pampasen, videre til Iguazzu Falls og til slutt Rio de Janeiro, tre netter på hvert sted. Dette fungerte utmerket fordi opplegget var solid, vi slapp å kaste vekk tid på å lete etter steder å besøke, spise eller bo. Med egen guide og sjåfør fungerte logistikken utmerket. Iguazzu Falls er et besøk verdt, og et opphold på El-Ombu fra 1880 er en opplevelse for sjel og sinn. Vi anbefaler Ibsen Reiser varmt.

ASAOslo

mer enn ett år siden

Vi valgte Ibsen Reiser som reisearrangør for vår bryllupsreise i juni 2013. Vi angret ikke på det valget. Strålende service fra A til Å, både i forkant av reisen og under reisen. Vi valgte rundturen San Jose (hotel Grano de Oro), Tortuguero (hotel Manatus), Monteverde (hotel Belmar), Manuel Antonio (hotel Parador), San Jose (hotel Real Inter). Samtlige hoteller kan anbefales. Costa Rica er et fantastisk land, med natur og service som spesialitet! En stor takk til Ibsen Reiser og Morten!

Monika og Lars

mer enn ett år siden

Vi vil gi våre beste anbefalinger til Ibsen Reiser, og spesielt til vår kontaktperson Souad Laatiaoui. Vi har hatt en 3 ukers rundreise i Malaysia, basert på reiseforslag fra Souad. Alt har vært over all forventning fra start til mål. Ibsen har organisert alt på en helt perfekt måte. Vi har reist mye og brukt mange reisebyrå, men aldri har vi vært borti et mer service innstilt og tolmodig byrå. De har vært tilgjengelig og hjelpsom både før og under reisen. Tusen takk for en fantastisk ferie.

Ann Charloth Endresen

mer enn ett år siden

Vi tok kontakt med Ibsen Reiser for å få hjelp til en planlagt 3 ukers tur på kryss og tvers i Malaysia. 2 voksne og 2 ungdommer skulle avgårde på det vi håpet skulle bli en drømme ferie, og det ble det også!! Souad Laatiaoui laget et program for oss som inneholdt allt fra byliv til opphold på øde øyer hvor vi fikk en fantastiske natur opplevelser. Vi har hatt 3 uker i en drømme tilværelse. Alle steder vi har bodd har vært SUPRE!! og agent nettet til Ibsen Reiser var strålende. En fantastisk service i alle ledd. Vi har virkelig funnet vår kontakt for arrangement av en spesiell og flott ferie!!! Tusen tusen takk, Bjørn og Ann Charloth Endresen.

Jon Vettlesen

mer enn ett år siden

Min familie har kjøpt Malaysia reise gjennom Ibsen Reiser og servicen vi fikk har vi ALDRI opplevd andre steder. Om det finnes noen som gir bedre service enn dette blir jeg imponert. Har stort sett to til tre jobbreiser i uken og har vel brukt det som er av store reisebyråer. Ingen av de store er i nærheten av kompetansenivå og service ytt oss av Ibsen Reiser.

Anbefales på det varmeste!

Harald Schønfelder

mer enn ett år siden

Da turen skulle gå til Costa Rica, valgte jeg Ibsen Reiser som arrangør, det var et rett valg, fikk kjempe flott service av Morten Berg-Hansen. Alt ble ordnet av hoteller fly reiser og leiebil til en fornuftig pris. Hadde en uforglemlig tur. Og gir mine beste anbefalinger til Ibsen Reiser. Og på å reise til Costa Rica et flott land med flotte mennesker,
Harald Schønfelder.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Vi gir gjerne våre varmeste anbefalinger til Ibsen Reiser og vår kontaktperson Souad Laatiaoui. På bakgrunn av hennes forslag gikk vår reise til Aruba og det fantastiske hotellet Bucuti & Tara Beach Resort. Vi har aldri tidligere opplevd slik service, og hotellet med alle sine ansatte skapte en utrolig behagelig og lukseriøs atmosfære. Soad ga også en upåklagelig service, selv da vi var på Arbuba med 6 timers tidsforskjell, og ordnet opp med problemer grunnet matallergier. Takk for en fantastisk bryllupsreise!

Hans M. Kristiansen

mer enn ett år siden

Vi har hatt en uforglemmelig bryllupsreise til Aruba og bodd på Bucuti & Tara Beach Hotel. Fra vi tok kontakt med Ibsen Reiser, har vi bare positive tilbakemeldinger å gi. Flott og rask service fra første dag. Hotellet som de anbfalte var i egen klasse og servicen var helt upåklagelig hele tiden vi var der. Absolutt å anbefale. Tusen takk til Ibsen Reiser :-). Vi kontakter dere neste gang også.

Randi og Kjetil

mer enn ett år siden

Vi er imponert over servicen :-) Har aldri opplevd lignende :-)

Vi tok kontakt på mail 1 mnd før avreise, ble oppringt dagen etter hvor vi ble spurt hva vi ønsket oss. Vi ønsket å gifte oss på oss på en ambassade hvis mulig og ha bryllupsreise etterpå. Hvis ikke det gikk skulle vi gifte oss på tinghuset og dra rett på bryllupsreise. Ibsens reiser gikk langt ut over hva vi noen gang har opplevd av et reisebyrå. Samme dag kom flere reiseforslag, med link til ambassaden hvor vi selv tok kontakt. Vi fikk vår drømmereise i Malaysia :-) Alt vi ønsket ordnet Ibsen reiser for oss, bl.a. frisør, sminke, blomster, fotograf og bryllupsbilder på stranden :-)

Vi anbefaler Ibsens reiser på det varmeste :-) Bedre service skal en lete lenge etter :-)

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

215598402155 9840215 59 84021 55 98 40