Indre Østfold Regnskapsbyrå SA logo

Indre Østfold Regnskapsbyrå SA

Om firma

Indre Østfold Regnskapsbyrå er et autorisert regnskapskontor som holder til i Trøgstad. Vi er 8 ansatte som har lang erfaring i bransjen og vi vender oss både til bedrifter og landbruk.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
69 82 63...
Adresse

Trøgstad torg 3

1860 Trøgstad

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Om oss

Indre Østfold Regnskapsbyrå er et autorisert regnskapskontor som holder til i Trøgstad. Vi er 8 ansatte som har lang erfaring i bransjen og vi vender oss både til bedrifter og landbruk.

Indre Østfold Regnskapsbyrå kan nå tilby mulighet til å logge seg på sitt eget regnskap gjennom vår regnskapsportal. Her kan kunden selv utføre deler av regnskapsarbeidet, f.eks fakturering med full integrering i regnskapet. Dersom man benytter KID vil innbetalinger bokføres automatisk i regnskapet fortløpende. Purring kan dermed gjøres kort tid etter forfall selv om øvrige bilag ikke er bokført. Rapporter kan skrives ut fra portalen, og betaling av flere fakturaer kan skje ved hjelp av noen enkle tastetrykk.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon!

Indre Østfold Regnskapsbyrå SAs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Indre Østfold Regnskapsbyrå SA

Omsetning

7 207 tkr

Fortjenestemargin

2.90 %

Antall ansatte

9

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Indre Østfold Regnskapsbyrå SA er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

INDRE ØSTFOLD REGNSKAPSBYRÅ SA

Org.nr:

970024344

Selskapsform:

SA

NACE-bransje

69.201 Regnskap og bokføring

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

05.12.1946

Lederstillinger/Administrasjon
Solveig Sæther

Daglig leder

Arnfinn Løken

Styrets leder

Viser 4 av 9
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

69826335

6982 6335

698 26 335

69 82 63 35