Om Intrum AS

Intrum er et svenskeid selskap som arbeider med behandling av kundefordringer, herunder inkasso, inkassoovervåking, billing, fakturering, reskontro og kjøp av fordringer. Konsernet er tilstede i 24 Europeiske land i tillegg til Brasil. Selskapet har om lag 650 ansatte i Norge, med hovedkontor på Smestad i Oslo.

Lignende bedrifter i nærheten

1.6 kmKredinor AS

Kredinor AS

3.6 kmAllianz Trade

Allianz Trade

23.0 kmMaik Inkasso

Maik Inkasso

Intrum AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnINTRUM AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato21.05.1984
Org.nr:835302202
Aksjekapital60000000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje82.910 Inkasso- og kredittopplysningsvirksomhet

Lederstillinger/Administrasjon

Steinar NielsenDaglig leder
Siv Beate Hjellegjerde MartinsenStyrets leder
Ole Henrik AndreassenStyremedlem
Leif Erik ThorstensenStyremedlem
Bjørn Anton KnollStyremedlem
Marthe SydskjørStyremedlem
David Francis PerroneStyremedlem
Arnhild SivertsenStyremedlem
Petter Sollie JacobsenVaramedlem
Daniel Solvang GarciaVaramedlem
Kristian BrekkeVaramedlem

Viser 4 av 11

Omtaler om Intrum AS

Ange lique

mer enn ett år siden

Folkens, Lindorff har INGEN Form for Signatur fra dere når de skriver en inkasso varsel! Dermed trenger dere IKKE å betale regninger fra dem! Hvis det ringer en selger på døren deres og krever 20 kr for en en appelsin, med begrunnelsen at han tok hele veien til dere, hadde dere og akseptert det? Ikke betal ferdig med det.

Kort oppsumert: Ingen rettsmessig kontrakt mellom inkasso selskap= ingen tvang til å brtale regninger!

DE EKSISTERER KUN SIDEN DERE ER SÅ DUME OG FINNER DERE I MED DET!

Guntars Hartmanis

mer enn ett år siden

Uprofesjonell og uakseptabel handtering av saker. Klarer ikke presis kommunikasjon mellom kreditor og kunder. Anbefales ikke.

Stig Braa

mer enn ett år siden

Da jeg kom hjem etter 10 dagers ferie, lå det et inkassokrav fra Lindorff i posten. Problemet var at der lå også regningen! Nå skal jeg ikke holde Lindorff ansvarlig for rot med postgangen, MEN når jeg så betaler den opprinnelige fakturaen på fantastiske 115kr, oppfatter jeg det som svært urettmessig at jeg skal avkreves gebyrer for for sen innbetaling når det overhodet ikke er min skyld.
Hverken Tele2, posten eller Lindorff ser ut til å skjønne dette, man bare henviser til jus og påstår at jeg ikke snakker sant!!! (hvem i all verden gidder å holde på å tulle med en regning på 115kr?)
Ettersom postombæringen i området er gjentagende dårlig (posten har mottat flere skriftlige og muntlige klager), har dette skjedd en gang tidligere og ved henvendelse til det innkassobyrået, ble en møtt med forståelse og gebyrene ble slettet.
Selvfølgelig har innkassobyråene en "bedriten" jobb, men det er altså forskjeller i denne bransjen også; noen har moral og driver på en fornuftig måte, mens andre har absolutt ingen moral og skrupler, men skal plyndre til seg enhver krone koste hva det koste vil!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Lindorff er en saklig del av samfunnet. Jeg har Funnet krav fra lindorff i etterlagt søppel fra leieboere, slik gjorde de med det kravet. Fremlagt i forliksrådet. Bedre med lovlige organ enn kriminelle, gir en tryggere hverdag.

Emma Solstad Althe

mer enn ett år siden

Uprofesjonelt....

soflo antonio

mer enn ett år siden

Telefonselgere mens jeg spiser middag. Drittkompani

prøvde bare å være fair

mer enn ett år siden

Dere er banditter og ferdig med det.Utsatte krav på tlf,og da var det greit.Men så betalte jeg kravet etter avtale,men fikk likevel restkrav på over 1000 kr da "dere ikke hadde registrert en betalingsutsettelse"Saken sendt til namsmann,hjertlig tusen takk for at dere kostet meg masse penger fordi dere gir blaffen i klientene dere,alt dere tenker på er penger penger penger,om dere må gå over lik for å få dem,spiller tydeligvis ingen rolle.Tips:Ringer man for å få utsettelse,krev en mail fra dem som bekrefter.Dette er en sikkerhet for kunden,og så er det extra jobb for Lindorrf!

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

241620002416 2000241 62 00024 16 20 00