Om Køhn Tech AS

Køhn Tech AS er importør og forhandler av manuelle og CNC styrte verktøymaskiner.

Om firmaet

Vi leverer Dreiebenk, Fres, Kantpresse, Boremaskin, Båndsag, Slipemaskin og det aller meste av tilhørende utstyr. Køhn Tech AS ønsker å jobbe for å gi deg som kunde riktig og nyttig informasjon om våre produkter. Dersom du ikke skulle finne akkurat det du leter etter ta kontakt med oss og vi vil hjelpe deg.

​Køhn Tech AS

Det startet med service på verktøymaskiner da Trygve Køhn i 1976 begynte som "frilanse " servicetekniker og i 1991 ble Køhn Tech AS stiftet for å utvide med salg av maskiner og tilbehør.

30 min fra Oslo

Etter hvert som virksomheten vokste, flyttet Køhn Tech AS inn i nye lokaler på Sundvollen Næringspark som ligger ca 30 minutter fra Oslo.

Utstilling

På Sundvollen har Køhn Tech AS mer enn 400 kvadratmeter lager, verksted, kontor og permanent utstilling med over 20 ulike maskiner/modeller utstilt til enhver tid. I tillegg til stort utvalg av verktøymaskiner har Køhn Tech AS også utstilt dreiechucker, maskinstikker, verktøyholdere, spennverktøy, koordinatbord og mye, mye mer.

Agentur

Køhn Tech AS har knyttet til seg gode og CE /ISO sertifiserte agenturer som vil gi deg som kunde maskiner og utstyr av god kvalitet.

Miljøsertifisert

Som en del av Køhn Tech AS sin utvikling og miljøsatsing, ble bedriften i 2011 miljøsertifisert, noe som betyr at bedriften kan dokumentere strenge krav innen temaene arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk. Gå gjerne inn på våre kvalitetsstempler for å finne mer info om Køhn Tech AS samt se våre medlemsbevis.

God stab

Køhn Tech AS har i dag en god stab med 6 medarbeidere, daglig leder,salgssekretær, serviceteknikkere og en IT konsulent. I tillegg har Køhn Tech AS et godt og solid samarbeid med sine levrandører som alle ønsker å jobbe for at du som kunde skal bli fornøyd.

Bildegalleri

  • Køhn Tech AS Verkstøysmaskin, Hole - 1
  • Køhn Tech AS Verkstøysmaskin, Hole - 2
  • Køhn Tech AS Verkstøysmaskin, Hole - 3

Mulige nummerkombinasjoner

321604443216 0444321 60 44432 16 04 44