Om Kaland & Partners Eiendomsmegling

Vi er et av Bergens mest synlige meglerforetak, og er den største private aktøren i markedet. På våre kontorer i Marken, i Åsane, i Fana og på Vestkanten jobber flere av Bergens mest anerkjente og rutinerte meglere.

Verdiskapning for alle

Vurderer du å selge boligen din, men lurer på hva den er verdt? Vi hjelper deg med VERDIVURDERING - gratis og helt uforpliktende!

Salg av eiendom handler om kunnskap og tillit. Gjennom en årrekke har vi opparbeidet oss solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet i Bergen og omegn. Vårt meget erfarne eiendomsmeglerteam har omsatt tusenvis av boliger, og sørget for enda flere fornøyde boligselgere – og kjøpere!

Våre eiendomsmeglere har en klar filosofi og et fokus på å alltid være tilstede for kunden og skape de beste relasjoner for en god handel. Vi legger stor vekt på at du skal få en trygg og god opplevelse av hele prosessen – fra første samtale, gjennom visning og oppfølging, og til den endelige transaksjon – enten du skal selge eller kjøpe.

Hos Kaland & Partners får alle som skal selge bolig FORNØYDGARANTI - vi har ingen bindingstid, og blir det ingen handel, skal du heller ikke betale. Vi sørger for at du som kunde ikke bare sitter igjen med den best oppnåelige prisen for din bolig, men også med den gode følelsen av å bli ivaretatt og respektert. Vår høye standard sikrer deg en trygg og god handel.

Kaland & Partners Eiendomsmeglings valgte linker

Kategorier

Mulige nummerkombinasjoner

405501724055 0172405 50 17240 55 01 72