KF-Forenkler offentlige tjenester logo

KF-Forenkler offentlige tjenester

Om firma

Vår visjon er å være en ledende leverandør av kunnskaps- og informasjonsprodukter til Kommune-Norge. Våre produkter skal bidra til høy kvalitet og effektivisering av tjenesteytingen i kommunal sektor.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
24 13 28...
Adresse

Haakon VIIs gate 9

0161 Oslo

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Vår visjon er å være en ledende leverandør av kunnskaps- og informasjonsprodukter til Kommune-Norge. Våre produkter skal bidra til høy kvalitet og effektivisering av tjenesteytingen i kommunal sektor.

Verdier og forretningsgrunnlag

KF - Forenkler offentlige tjenesters verdigrunnlag er kunnskap, fornyelse og tillit. Forretningsideen er å vedlikeholde, kvalitetssikre og gjøre tilgjengelig den informasjon og kunnskap som er grunnleggende felles for alle kommuner.

Vi kombinerer innholdskompetanse med teknologi, og målet er å være kommunenes samarbeids- og fornyingspartner for bedre innbyggerdialog, enklere arbeidsprosesser, raskere saksbehandling og bedre styring.

KF - Forenkler offentlige tjenester er et heleid datterselskap av KS.

Digitale løsninger

KF - Forenkler offentlige tjenesters digitale løsninger sørger for at kommunen er oppdatert på kompetansen, verktøyene og innholdet som trengs for å løse utfordringene kommunene står overfor.

Gjennom tjenestebeskrivelser, elektroniske skjema og verktøy for chat/nettprat gir vi kommunen verktøyene den trenger for dialog med sine innbyggere.

Kommunens ansatte tilbys elektroniske oppslagsverk innen sine fagområder i tillegg til verktøy for saksbehandling og effektivisering av brevmaler.

Den kommunale ledelsen kan benytte standardiserte bruker- og medarbeiderundersøkelser, verktøy for avviksbehandling, kvalitetsstyring og virksomhetsstyring i tillegg til elektronisk delegeringsreglement.

Over 435 kommuner og fylkeskommuner benytter en eller flere av våre digitale løsninger.

Faglitteratur

KF - Forenkler offentlige tjenester utgir praksisnær faglitteratur for deg som jobber i kommunen, eller er under utdanning og ønsker en karriere i kommunesektoren.

Vi har knyttet til oss engasjerte forfattere og medarbeidere, og vårt mål er at du som leser skal finne kunnskap og inspirasjon til å løse utfordringer i ditt daglige arbeid.

Vi utgir faglitteratur innenfor fagområdene Organisasjon og ledelse, Oppvekst og utdanning og Helse og sosial.

KF-Forenkler offentlige tjenesters valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

KF-Forenkler offentlige tjenester

Omsetning

80 090 tkr

Fortjenestemargin

-6.70 %

Antall ansatte

38

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra KF-Forenkler offentlige tjenester er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

Kommuneforlaget AS

Org.nr:

910976222

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

58.190 Forlagsvirksomhet ellers

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

30.01.1976

Lederstillinger/Administrasjon
Viser 4 av 11
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

24132850

2413 2850

241 32 850

24 13 28 50