Om KGK Norge AS

KGK er distributør for verdens ledende produsenter av tekniske høykvalitets produkter innen bil- og maritim sektor. KGK er en familiebedrift med over 70 år i bransjen og har 950 ansatte. Konsernet opererer i Sverige, Norge, Finland, Estland, Latvia og Litauen med en omsetning på ca. tre milliarder svenske kroner. KGK er markedsleder i Norden og representerer over 100 merker som blant annet ZF, Calix, Castrol, Dräger, NGK med flere. Mer informasjon om KGK produkter finner du på: www.kgk.no

Om firmaet

KGK Norge AS er representant og servicepunkt for ZF i Norge, og er i tillegg distributør for blant annet store merkenavn som Calix, Blaupunkt, Castrol, NGK og Dräger.

KGK Norge AS ble opprinnelig etablert i 1979 under navnet ZF Norge AS. I 2001 ble selskapet kjøpt av KG Knutsson AB og i dag er den norske delen av selskapet delt inn i to divisjoner: ZF og Handel. Selskapet har yter teknisk support og har eget service verksted med deler for både bil og marine. Salgsapparatet dekker hele Norge og jobber tett med importører, grossister, verksteder med mer.

KGK er til stede i Sverige, Norge, Finland, Estland, Latvia og Litauen.

Bildegalleri

  • KGK Norge AS Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Oslo - 1
  • KGK Norge AS Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Oslo - 2
  • KGK Norge AS Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Oslo - 3
  • KGK Norge AS Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Oslo - 4
  • KGK Norge AS Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Oslo - 5
  • KGK Norge AS Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Oslo - 6

Mulige nummerkombinasjoner

228846802288 4680228 84 68022 88 46 80