Om Kiropraktor Beathe Selvåg Nordås

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Kiropraktor Beathe Selvåg Nordås, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnKIROPRAKTOR BEATHE SELVÅG
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:987812265
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje86.909 Andre helsetjenester

Lederstillinger/Administrasjon

Beathe Selvåg NordåsInnehaver

Omtaler om Kiropraktor Beathe Selvåg Nordås

Kathrine Hjorth Mæhle

mer enn ett år siden

Beathe er alltid blid og har alltid tid til å behandle "krisene" som oppstår. Kjempefornöyd.

Roy

mer enn ett år siden

Jeg har gått til flere kiropraktorer på Romerike og i Oslo de siste 15 årene. Har vært stort sett fornøyd med alle, men ingen av dem når opp til Beathe. Den faglige kvaliteten, kundeservicen og hennes personlige engasjement står i særklasse!!

MH

mer enn ett år siden

Etter å konsultert min lege fikk jeg beskjed om at jeg ikke hadde bekkenløsning (er gravid), siden jeg ikke hadde vondt i skambeinet. Uten å få mer informasjon eller forsøk på å oppklare hva smertene mine kom av, bestemte jeg meg selv for å kontakte kiropraktor. Fant en med gode omtaler på gulesider.no. Beathe fastslo at det var en bekkenlåsning. Noen knekk og jeg ble merkbart bedre med en gang! Skal tilbake i neste uke og er utrolig glad for at jeg endelig har blitt kvitt smertene!

Ann

mer enn ett år siden

De fleste kiropraktorer gjør jobben sin bra.Beate Selvaag gjør den utmerket. Å komme hit første gang var som å åpne en ny dør når det gjaldt behandling av mitt kroniske ryggproblem. Beathe bruker tid, og er også opptatt av livet ditt generelt, som jo igjen har noe å si rundt årsaken/e til ledd og muskelplager. Når Beathe synes ting tar for lang tid, går hun mange runder for å finne nye innfallsporter til å behandle ditt problem. Dette gjør at man som kunde både føler seg ivaretatt, tatt på alvor og at behandligen ikke føles som en statisk, låst, opplest og vedtatt sannhet. Beathe virker for meg som en meget oppdatert og utrolig kyndig kiropraktor. Anbefales!

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

928168059281 6805928 16 80592 81 68 05