Om Kr Stensrud & Søn AS

Entreprenør Kr Stensrud & Søn AS har spesialisert seg på ombygging av eksisterende bygg med fokus på fremtidsrettede løsninger. Vi er opptatt av å skape langvarige relasjoner og presenterer alltid den beste og mest kostnadseffektive løsningen for kunden. Vi jobber målrettet med fornying og har en høy forbedrings- og samarbeids kultur.

Ombygging av kontor og næringslokaler

Ved ombygging av kontor og næringslokaler kan vi utføre både bygningsmessige og tekniske endringer. Vi kan bistå med innredning, arealdisponering, møblering og belysning via våre kompetente samarbeidspartnere. Som hoved- eller totalentreprenør representerer vi alle faggrupper og har dyktige og seriøse samarbeidspartnere innen elektro, VVS og ventilasjon.

Leietakertilpasning og oppussing av kontor

Vi i Kr Stensrud entreprenør har leietakertilpasning og oppussing av kontorlokaler i Oslo området som vårt spesialfelt. Med over 40 års erfaring har vi vært med på å løse det meste av kompliserte så vel som enkle løsninger. Våre ansatte og samarbeidspartnere er blant landets mest erfarne innen sine fagområder.

Oppussing av borettslag og sameier

For borettslag og sameier tilbyr vi alt innen oppussing og vedlikehold

Stensrud har gode referanser og høy kompetanse innen oppussing av tak, fasader, balkonger, trappeoppganger, garasjeanlegg og fellesarealer, samt utskifting av dører og vinduer.

Bygge tilbygg til bolig og næringsbygg

Kr Stensrud er en anerkjent entreprenør som blant annet utfører tilbygg for ulike kunder. Vi er en pålitelig samarbeidspartner som vekter gode kunderelasjoner meget høyt. Vår smidige og flate organisasjonsstruktur bidrar til raske beslutningsprosesser og en tett relasjon til våre kunder. Hos oss vil du få en person å forholde deg til.

Omtaler om Kr Stensrud & Søn AS

TN

mer enn ett år siden

har brukt dette selskapet og de holder hva de lover, god kommunikasjon og samarbeidsevner. om noe blir feil retter de umiddelbart opp. anbefales sterkt