Om Lørenskog Rørleggerbedrift AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Lignende bedrifter i nærheten

1.1 kmAllsidige VVS AS

Allsidige VVS AS

1.4 kmOslo Rør&Bad AS

Oslo Rør&Bad AS

1.8 kmGeberit AS

Geberit AS

2.0 kmVVS Eksperten AS

VVS Eksperten AS

Omtaler om Lørenskog Rørleggerbedrift AS

Henrik A

mer enn ett år siden

Arild fra Postnord har sluttet å bruke dette firma da dem var useriøse og ikke møtet opp til avtalte oppdrag!
Karma gjør vondt ikke sant Frode!

Randi Larsen Indrevær

mer enn ett år siden

Vi har akkurat damme opplevelse som flere her. Reklamasjoner blir ikke fulgt opp. Jeg har sendt Mail og ringt gjentatte ganger over en periode på nesten 1,5 år, kontordame lover at de skal ringe tilbake, men hører aldri noe. Fikk til slutt mast meg til at de skulle komme og fikse den ene feilen, den andre måtte jeg betale noen andre for å ordne.

Elisabeth

mer enn ett år siden

Effektvt og kvalitetsmeesig arbeide. Vi la også inn vannbåren varme og det er vi meget fornøyd med. Kan absolutt anbefalle Lørenskog Rørleggerbedrift AS

Olsen

mer enn ett år siden

Vil gi en tilbakmelding da vi er kjempefornøyd m. en meget god og rask service i forb. m. opp-pussing av vårt bad.

Henrik A

mer enn ett år siden

disse folkene ødela vårt bad som skulle pusses opp på nytt. Dem bør ikke ha autorisasjon. Helt forferdelig hva dem har holdt på med!!!! Virkelig dårlig på utførelsen!!!

Nina, Fjellhamar

mer enn ett år siden

Elendig service! Gjorde aldri ferdig jobben og møtte ikke opp til avtalte tidspunkt. (Gjentatte ganger)! Kom aldri tilbake for å fullføre jobben. Heller ikke daglig leder Frode holdt det han lovet eller fullførte oppdraget som var avtalt.
Feil på faktura. Måtte til slutt få inn et annet firma til å gjøre ferdig jobben. Lørenskog Rørleggerbedrift er et firma som bekrefter alle fordommer man måtte ha om USERIØSE og UPÅLITELIGE håndverkere!

Pål

mer enn ett år siden

Jobben ble utført tilfredsstillende (kostbar, men tilfredsstillende), men de glemte en viktig detalj som må fikses. Kontordamen lover at kontaktpersonen skal kontakte meg for avtale for utbedring av reklamasjon, men jeg hører ikke noe fra kontaktpersonen til tross for gjentatte forespørsler. Dumt at jeg betalte fakturaen uten å holde igjen noe som pressmiddel...

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

679025316790 2531679 02 53167 90 25 31