Om Life Kiropraktikk AS

På Life Kiropraktikk har vi fokus på helse, bevegelse og konstant forbedring. Våre kiropraktorer, Karen og Per-Øyvind Granlund, gir deg profesjonell, personlig tilpasset behandling.

Vi hjelper deg å nå dine mål så du kan frigjøre deg fra smerte og andre begrensninger som står mellom deg og et liv i bevegelse.

Life Kiropraktikk AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Life Kiropraktikk AS Helsetjeneste, Fredrikstad - 1
  • Life Kiropraktikk AS Helsetjeneste, Fredrikstad - 2
  • Life Kiropraktikk AS Helsetjeneste, Fredrikstad - 3
  • Life Kiropraktikk AS Helsetjeneste, Fredrikstad - 4
  • Life Kiropraktikk AS Helsetjeneste, Fredrikstad - 5
  • Life Kiropraktikk AS Helsetjeneste, Fredrikstad - 6
  • Life Kiropraktikk AS Helsetjeneste, Fredrikstad - 7
  • Life Kiropraktikk AS Helsetjeneste, Fredrikstad - 8

reviews aboutName

Atle O Haagensen

moreThanAYearAgo

Karen er den kiropraktoren vi tar med vår sønn til, og med god grunn! Det kjæreste man har legger man i hendene på den beste! Vi kjører helt fra Oslo for at gutten vår skal få trygg og god behandling hos noen vi har full tillit til, og det finner vi på Life Kiropraktikk!

Ann-Kristin Aarvold

moreThanAYearAgo

Rask time og god hjelp! Karen var sensitiv ovenfor mini og hun ble rask trygg i situasjonen. I tillegg fant vi ut hva som var galt med mini og hun ble bedre. Anbefales!

Anne Gretland

moreThanAYearAgo

Jeg har vært på Life Kiropraktor klinikk flere ganger, og jeg er strålende fornøyd. Jeg har vært hos både Karen og Per-Øyvind, og de er begge veldig faglige dyktige og med svært positiv innstilling. Jeg liker også at jeg kan beholde klærne på, når jeg blir behandlet. Jeg anbefaler alle som trenger å få løsnet opp i stive ledd å ta en tur innom, og har du ikke vært hos en kiropraktor på en stund, så er det på tide. Det er bare å glede seg.

Lasse Bråthe

moreThanAYearAgo

Etter mange år med idrett har jeg fått skader i nakke og rygg.  Etter konsultasjon hos Per Øyvind på life kiropraktikk, og noen behandlinger senere kjennes kroppen som ny igjen. Per Øyvind foreslo et treningsopplegg og noen tøyeøvelser som jeg gjør daglig, i tillegg til faste timer har jeg fått en ny hverdag.  For meg har life kiropraktikk alltid hatt tid å ta med inn når det passer for meg. Kjørte en dag forbi life kiropraktikk og kjente på ryggen at det ikke hadde gjort noe å fått en behandling. Ringte Per Øyvind, og 10 minutter senere lå jeg på behandlingsbordet. Servicen på Life Kiropraktikk er utmerket.
Og det aller beste er
Per Øyvind og Karen :-)

Helen Granlund

moreThanAYearAgo

Veldig fornøyd med det stedet. De er faglig dyktige, ser hele mennesket, og jeg er trygg på at jeg får den beste behandlingen som passer for meg.

Mulige nummerkombinasjoner

698780806987 8080698 78 08069 87 80 80