Om Linderud Kiropraktor- og Helsesenter A/S

Vi er et moderne helsesenter som tilbyr kiropraktikk, massasje og rehabilitering. En kiropraktor behandler pasienter med plager og redusert funksjon i muskuloskeletala systemet. Det kan f. eks handle om nakke-, midtrygg- eller korsryggsmerter, isjias, hofte- og skulderskader. Ulike typer hodepiner som spenningshodepine og migrene. Vi tilbyr også idrettsmassasje og muskelterapi. Vi legger stor vekt på å tilpasse behandlingen til pasientens behov.

Bildegalleri

  • Linderud Kiropraktor- og Helsesenter A/S Kiropraktor, Oslo - 1
  • Linderud Kiropraktor- og Helsesenter A/S Kiropraktor, Oslo - 2
  • Linderud Kiropraktor- og Helsesenter A/S Kiropraktor, Oslo - 3
  • Linderud Kiropraktor- og Helsesenter A/S Kiropraktor, Oslo - 4

Omtaler om Linderud Kiropraktor- og Helsesenter A/S

Karina Souza

mer enn ett år siden

Opplever å få mindre tid enn jeg betaler for noe jeg synes er synd. Behandlingen blir ofte avbrutt av telefoner noe som gjør jeg ikke klarer å slappe av og få mest mulig ut av behandlingen.

Sølvi Hornseth Sørlie

mer enn ett år siden

Jeg har gått til behandling her opptil flere ganger pr uke siden 5.05.14. Min første time der ble jeg godt mottatt fra kiropraktor Armando. Hadde store ryggplager. Visste ikke hva det skyldtes da. Følte virkelig at han tok tak i saken. Han henviste meg til MR. Det viste seg å være prolaps. Jeg har følt meg virkelig ivaretatt med god behandling med både massasje, nåler, strøm og litt knekking.
Har tidligere for andre plager gått til andre kiropraktor. Men jeg er så takknemlig og veldig fornøyd med Linderud kiropraktor. Flere der som er flinke. Men spesielt takk til Armando som virkelig bryr seg og følger opp. Og med sitt alltid gode og sprudlende humør så må man bli glad. Selv om man har så vondt og mye smerte.
Takk for at jeg føler meg så ivaretatt og trygg på at dette blir bra.
Absolutt å anbefale.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

I have never been to a clinic like this before. Actually, I had never even considered it. Not only was I impressed with the many different quality services, but I really feel going here made a huge difference in how I feel in general. I'm excited to go back! I love the rates, and the experience in general was pleasantly unexpected.

Victoria Soto

mer enn ett år siden

En hjemmekoselig, avslappende atmosfære med dyktige terapeuter. Likte kombinasjonen kiropraktikk, massasje, elektroterapi, akupunktur og varme svært godt. Føler meg mye bedre allerede. Kommer tilbake!

FA

mer enn ett år siden

Kiropraktoren snatret i vei som en svensk telefonselger, avbrøt meg når jeg prøvde å si noe, og var i det hele tatt ganske arrogant og nedlatende. Undersøkelsen var veldig overfladisk, og han sa selvsagt at jeg måtte komme tilbake et par dager etter, og komme ofte - i hvert fall i begynnelsen ... Tenk det ... Tørrnål-terapien syntes jeg virket som om han stakk helt tilfeldig i full fart, og han satte altfor mye strøm på da jeg skulle få strøm-terapi, så musklene hoppet i stedet for å slappe av. Men før jeg rakk å åpne munnen for å si det, hadde han forsvunnet ut. Massasjen var ok, men den var det en annen som foretok. Ingen av dem presenterte seg, forresten.

Cathrine

mer enn ett år siden

Jeg kjøpte en deal gjennom groupon. I den dealen var massasje inkludert. Jeg opplevde to ganger at det var kampsporttrening i naborommet som var veldig forstyrrende. Er vanskelig å slappe av når du hører: "en, to, tre....dunk, dunk, dunk". Det var heller ikke noen musikk i rommet jeg fikk utført massasjen i, som gjorde det umulig å stenge de høye lydene ute. Dumt å sette opp massasjetime samtidig som det foregår trening :(

Glenn

mer enn ett år siden

Jeg brukte dette selskapet flere ganger, både massasje og kiropraktor. Prisen er bra, massasjen er utrolig bra (Martin), men kiropraktor delen av dette var ikke bra.

Etter første time fikk jeg vite at jeg hadde store problemer, så jeg burde komme tilbake minimum to ganger i uken. Jeg hadde ikke tid til dette, så det ble en gang i uken, over noen måneder. Ikke en gang klarte han å knekke opp alle leddene i ryggen min.

Når jeg plutselig fikk veldig vondt flere steder i kroppen, skjønte jeg at noe ikke var bra. Jeg ga dette selskapet en sjanse til, men det virket ikke som han hørte på meg, så han gjorde slik han alltid gjorde (uten å klare å knekke opp alt).

Det var på vei ut, fra min siste behandling jeg ringte en annen kiropraktor. Her ble jeg korrekt behandlet, så jeg ble frisk etter to behandlinger (klarte også å knekke meg opp). Kan se ut som behandlingen jeg hadde fått, virket mot sin hensikt.

Hvorfor ble jeg så lenge? Kanskje fordi Martin gjorde en så god jobb med sin punktmassasje. Kan sterkt anbefale Martin i 40 min.

aa

mer enn ett år siden

beste kiropraktoren som finnes. rask og bra service og herlig massasje!

PR

mer enn ett år siden

Jeg kjøpte time gjennom Groupon. Det var ikke smart. Kort oppsummert:
Massasjen varte i 10 minutter, og ikke
40 min. Kiropraktoren ga ingen systematisk
undersøkelse av ryggraden, ledd og muskler. Kiropraktor spurte ikke om hva mine plager består av. Kiropraktor foretok ingen undersøkelser, og gjorde dermed ingen forsøk på å stille diagnose.

MASTR

mer enn ett år siden

Veldig flink kiropraktor og massør. Meget fornøyd med behandlingen og ble godt tatt vare på av de som jobbet der. God service!

Sanela Begovic

mer enn ett år siden

Har fått en kjempe hjelp, både for meg selv og min datter på 12. Det er behandling som ikke er å få andre steder! Kombinasjon av massasje etterfulgt med kiropraktor behandling av meget dyktige kiropraktorer (har gått til mange de siste 20 år, så jeg vet hva jeg snakker om) er bare helt riktig og gir strålende resultater. Armando har i tillegg en strålende personlighet som løfter en opp uansett hvor mye vondt og dårlig man har det. Alle som jobber der er bare så hyggelige og vennlige. Anbefales på det sterkeste! Jeg er så takknemlig for å ha kommet til det stedet hvor jeg endelig fikk hjelp som jeg fortjener! :))

Halvor Skree

mer enn ett år siden

Med vond rygg og litt skadeskutt psyke etter flere doktorbesøk, MR, massasje, kiropraktikk og fysioterapi ble Linderud Kiropraktor- og Helsesenter vendepunktet for meg. Ryggproblemet mitt ble endelig ´korrekt´diagnosert og veien tilbake til et normalisert liv kunne starte. Har bare lovord å si om klinikken som har bistått meg det siste året. Spesielt Martin Boassen har vært en skytsengel og hjulpet meg tilbake til ´livet´ slik at jeg igjen mestrer både jobb og dagligdagse gjøremål. I kombinasjon med egenøvelser og trening går jeg fortsatt til behandling på klinikken for å forebygge og rehabilitere. Den har et trygt fagmiljø med terapauter jeg opplever som genuint interesserte i å ivareta helse og veilede pasienter. Jeg er meget, meget godt fornøyd ! Hadde dette vært et spisested og jeg en anmelder hadde de fortjent en Michelin stjerne eller to- så godt fornøyd er jeg. Kommer garantert til å fortsette å følge opp egen helse der. Takk for all hjelp hittil :)

Ingunn

mer enn ett år siden

Jeg og familien har blitt meget godt ivaretatt, fått den behandlingen som den enkelte trengte, godt tilpasset alder og tilstand. Klinikkens terapeuter skaper trygghet i behandlingssituasjonen. Kombinasjonen av behandlingsformer har vært meget virkningsfull.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

I'm really glad I came there. Massage was really relaxing, the kiro was really nice, talented and knowledgable. Everything happened in planned time, without any delays. 5 stars out of 5!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Er enig med de andre, at det var for mye støy her tatt i betraktning at dette skal være et sted for avslapning. Kiropraktoren jeg møtte var hyggelige, men jeg følte ikke at de tok god nok tid til å foreta en undersøkelse. De bare knekte opp litt her og der.

Fatma

mer enn ett år siden

Beste kiropraktor! Jeg kjøpte groupon-kupong med tre behandling. jeg har allerede fått to behandling. den var fantastisk. veldig flink kiropraktor og svært avslappende massasje. glade med til neste timen.

Marianne Hamborg

mer enn ett år siden

Jeg var hos kiroprakteren der for mange år siden, hvor han reddet meg fort fra en smertelig nesten-prolaps. Jeg har vært tilbake flere ganger, og synes servicen er upåklagelig og behandlingen er særdeles bra. Jeg kjøpte også en Groupon-time, og jeg fikk 40 min massasje av flinke Martin. Jeg kommer tilbake gang på gang :) Marianne

Mina

mer enn ett år siden

Jeg har hatt en del problemer med rygg tidligere og vært en del til behandling. Jeg kjøpte en groupon billett da det var utrolig rimelig i forhold til de tjenester kupongen lovet. Fikk man det? nope, det var en mann med amerikans akstent som utførte kiropraktor delen men om han noen gang hadde studert dette faget er jeg temmelig sikker på at han ikke har gjort. Han sjekket ikke om leddene trengte å bli knekt opp , bare tok en "spansk" en som faktisk kan være skadelig. Og massasjen varte hele min ikke som kupongen sier. Dette var da delt inn i tre avtaler slik at man fikk min kiro og 10 min massasje. Ikke holdbart. Jeg fikk pengene mine refundert og drar nok aldri tilbake dit noen sinne!!!

RG

mer enn ett år siden

Det som er veldig bra hos Linderud Kiropraktor er at sammen med kiropraktor timen så får du også massasje og strøm behandling. Enkelte steder må man bestille massasje time ved siden av kiropraktor timen. Her er det inkludert. Ikke minst har de veldig bra service

A

mer enn ett år siden

Veldig fornøyd og de brukte god tid.

Mulige nummerkombinasjoner

232450602324 5060232 45 06023 24 50 60