Om Logopedklinikken, Anne-Christin Schjølberg

Logopedklinikken er en privat tjeneste som fra juni 2022 tilbyr behandlinger i Oslo, Bærum, Asker, Røyken, Hurum og Drammen. Klinikken ble stiftet året 2006 i Stavanger av logoped og sangpedagog Anne Christin Schjølberg og har vært drevet på fulltid. Anne Christin har også en videreutdanning innen kognitiv terapi fra NFKT. I perioden 2003 til 2006 jobbet Anne Christin ved Universitetssjukehuset i Stavanger. Hun jobbet da innen avdeling for fysikalsk medisin og rehabilitering.

Klinikken har valgt å gi behandling innen afasi og stemmevansker. Logopeden oppdaterer seg kontinuerlig innen disse fagområdene både gjennom kurs og faglitteratur. Klinikken følger også helsedirektoratets retningslinjer i forhold til oppfølging av afasi/språkvansker. Vi tilbyr derfor intensiv trening i akuttfasen, som bør omfatte fem timer i uken. Forskning viser at hyppighet og mengdetrening er viktig for å bedre språkvanskene.

Fleksible tjenester

Behandlingen gis på logopedens kontor, i pasientens hjem, skole og institusjoner. Klinikken gir også tilbud om videokonsultasjon og veiledning til pårørende og personell over telefon.

Klinikken arbeider etter de etiske retningslinjer og satser for undersøkelse og behandling som Norsk Logopedlag har satt.

Logopedklinikken, Anne-Christin Schjølbergs valgte linker

Eier du bedriften?

Logg in
  • Logopedklinikken, Anne-Christin Schjølberg Logoped, Oslo - 1

Logopedklinikken, Anne-Christin Schjølberg, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

LOGOPEDKLINIKKEN, ANNE-CHRISTIN SCHJØLBERG

Selskapsform:

Enkeltpersonforetak

Stiftelsesdato

-

Org.nr:

984697376

Aksjekapital

0

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

86.909 Andre helsetjenester

Lederstillinger/Administrasjon

Innehaver

Anne Christin Schjølberg

Økonomisk informasjon

Omsetning

-

Fortjenestemargin

-

Antall ansatte

-