Om firma

Lou Consulting — regnskapsbyrå med personlige relasjoner. Å velge riktig regnskapsførerer en av de viktigste avgjørelsene du kan gjøre for din fremtid.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
22 40 10...
Adresse

Hovfaret 4

0275 Oslo

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Lou Consulting — regnskapsbyrå med personlige relasjoner. Å velge riktig regnskapsførerer en av de viktigste avgjørelsene du kan gjøre for din fremtid.

Om Lou Consulting AS

Lou Consulting er et av Norges eldste autoriserte regnskapsbyrå. RTB AS ble etablert helt tilbake i 1939. Selskapet har frem til 2009 vært eid av en familie, men åpnet da opp for at ledende ansatte kunne komme inn på eiersiden. I 2009 kjøpte selskapet opp Myhrers RTB AS i Lillestrøm, og danner nå sammen med dem et lite regnskapskonsern. Vi drives som et selvstendig selskap, men har muligheten til å samarbeide med vårt søsterselskap innenfor relevante områder. Det viktigste for oss er fornøyde kunder. Vi er ekstremt opptatt av å gjøre hver enkelt kunde fornøyd med våre tjenester. Vi har deltatt i den rivende teknologiske utviklingen som har vært i vår bransje, og kan pr i dag tilby framtidsrettede og moderne produkter/tjenester til våre kunder. Se mer under menypunktet Tjenester. I vår bransje er kompetanse viktig. Vi har pr i dag 10 ansatte hvorav 2 er autorisert. I tillegg har vi et godt og nært samarbeid med våre systemleverandører som gjør at vi om ønskelig kan tilby også tjenester basert på avansert it-teknisk teknologi. Dersom du har behov for hjelp innenfor våre fagområder – se under menypunkt Kontakt for å få utarbeidet et konkurransedyktig tilbud.

Lou Consulting ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Lou Consulting AS

Omsetning

1 018 tkr

Fortjenestemargin

2.80 %

Antall ansatte

14

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Lou Consulting AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

LOU CONSULTING AS

Org.nr:

926723987

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

69.201 Regnskap og bokføring

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

16.02.2021

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

22401010

2240 1010

224 01 010

22 40 10 10