Om Madlatuå Nærbutikk AS

Din nærbutikk i Hafrsfjord.

Joker – helt i nærheten

Vi tror på god, gammeldags service. - Det eneste vi er usikre på er om den faktisk er gammeldags. Service er rett og slett ikke hva det en gang var. Unntatt i Joker-butikkene. Vi driver nemlig butikk på gamlemåten. Med kjøpmenn som fyller på varer, står i kassa og hjelper til - helt selv. Med små, lokale butikker som fremdeles er møteplassen i lokalsamfunnet, og der vi kan navnet på de fleste kundene våre, og vet når ungene deres har bursdag.

Joker – enkel og trygg handel

Nærhet, smil og hjelpsomhet er god, gammeldags service. Men vi driver med god, moderne service også. Derfor installerer vi ovner i butikkene våre, slik at du alltid er garantert fersk, nystekt brød. Derfor utvider vi frukt- og grøntavdelingene våre kraftig, slik at du får mango, papaya, cherrytomater og moden avocado like selvfølgelig som epler, salat, blomkål og løk. Derfor har vi Ukens Joker og Ukens Joker garanti, med laveste pris på varer du virkelig bruker mye av. Og siden vi er lokale servicesentre veldig mange steder, har vi bank i butikk, post i butikk, spill i butikk og mye annet i butikk også. Pluss at vi har frihet til å yte lokal service - enten det er å kjøre varene hjem til folk eller brøyte veien til hytta for kunder som ønsker det.

Det finnes altså butikker som har enda flere varer, enda lavere priser og enda flottere hyller enn oss. Men vi er helt i nærheten!

Madlatuå Nærbutikk AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

MADLATUÅ NÆRBUTIKK AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

10.12.2008

Org.nr:

993460265

Aksjekapital

100000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

47.111 Butikkhandel med bredt vareutvalg med hovedvekt på nærings- og nytelsesmidler

Lederstillinger/Administrasjon

Arild Aanestad

Daglig leder

Arild Aanestad

Styrets leder

Oddvar Ånestad

Styremedlem